Αυτή κι αν είναι τηλεοπτική βόμβα! Ζήτησε ο Alpha από την Βίκυ Χατζηβασιλείου ν΄ αλλάξει και πάλι μέρα μετάδοσης το “Πακέτο” της;

Εντάξει, φέτος… όλα γύρω της γυρίζουν! Ναί όλα γυρίζουν γύρω από την Βίκυ Χατζηβασιλείου και θα μου πεις λατρεμένη, λογικό είναι, μιας και αν το καλοσκεφτείς, η Βίκυ είναι όντως η “βασίλισσα” του Alpha, αφού είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, μπροστά στο “Πακέτο” της, υποκλίνεται κανονικά η Nielsen. Γεγονός; Αναμφισβήτητο!

Κάτι ,λοιπόν, η non stop επιτυχία της Βίκυς, κάτι που τα λέει… “τσεκουράτα”, κάτι που έχει μάθει να μην κατευθύνεται από πουθενά κι από κανέναν, κάτι που δεν της αρέσουν οι δημόσιες, ιμιτασιόν, τηλεοπτικές σχέσεις, είναι λογικό να είναι ένα πρόσωπο πάνω στο οποίο συχνά-πυκνά να στρέφονται τα φώτα της δημοσιότητας.

Όμως, απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, αυτή η φετινή, τηλεοπτική χρονιά είναι η χρονιά της! Είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια εκεί στην Κάντζα, μιας και διαρκώς… “κάτι τρέχει με την Βίκυ”!

Θα θυμάσαι που όλο το καλοκαίρι έγινε απίστευτος ντόρος με την είδηση που ήθελε το “Πάμε Πακέτο” να αλλάζει μέρα και ώρα μετάδοσης. Μία είδηση η οποία αξίζει να σου επισημάνω, πως αρχικά διαψεύστηκε κατηγορηματικά από το κανάλι, για να έρθει ο Οκτώβρης και να ανακοινωθεί πως όντως το “Πακέτο” ξεκινά και θα μας κρατά συντροφιά κάθε Τετάρτη και όχι κάθε Πέμπτη βράδυ.

Έτσι, τις ημέρες που μας πέρασαν δημιουργήθηκε σου λέει, ξανά-μανά τεράστιος εσωτερικός ντόρος, μιας και σύμφωνα με ασφαλείς, αποκλειστικές πληροφορίες που έχω, η Βίκυ είχε μία συζήτηση με τους υπευθύνους του καναλιού, οι οποίοι της πρότειναν, – αν το επιθυμεί -, να σκεφτεί το ενδεχόμενο να επιστρέψουν κι εκείνη και το “Πακέτο” της και πάλι στην prime-time της Πέμπτης!

Ναί, ναί, όπως τα διαβάζεις… Τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας πρότειναν στην Βίκυ αν θέλει να ξανά μετακομίσει την εκπομπή της και να επιστρέψει στο παλιό τηλεοπτικό της πόστο, στο πλαίσιο και πάλι σου λέει, μίας γενικότερης αναδιαμόρφωσης που επιχειρείται στο πρόγραμμα του καναλιού, ενόψει Γενάρη.

Όσο για το τι απάντησε η Βίκυ; Διατηρώντας πάντα την ψυχραιμία της φρόντισε να τους μεταβιβάσει πως δεν έχει να σκεφτεί απολύτως τίποτα και δεν έχει να σκεφτεί απολύτως τίποτα, μιας και θεωρεί πως θα ήταν ένα τεράστιο σφάλμα το “Πακέτο” της να άλλαζε στο… καπάκι και πάλι το τηλεοπτικό του ραντεβού με τον κόσμο. Και η αλήθεια είναι, πως έχει απόλυτο δίκιο.

Το τηλεπτικό ραντεβού με τους τηλεθεατές πρέπει να έχει μία συνέπεια και μία συνέχεια, αν θες να χτιστεί μία δυνατή σχέση πίστης κι αφοσίωσης.

Και το “Πακέτο” και η Βίκυ η αλήθεια είναι πως εδώ και 12 χρόνια, έχουν καταφέρει να ρίξουν γερά θεμέλια και να χτίσουν μία αξιοζήλευτη σχέση με τον κόσμο, την οποία πρέπει να προσέχουν σαν τα μάτια τους και να μην παίζουν με αυτή το παιχνίδι της… ρώσικης ρουλέτας.

Read More

And More