Αυτό είναι το καυτό παρασκήνιο της μεταγραφής του Ανδρέα Γεωργίου στον Alpha!

Του… “Μπρούσκου” έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες. Όπως ήταν αναμενόμενο, η μεταγραφή – βόμβα του Ανδρέα Γεωργίου, της Βάνας Δημητρίου και του Κούλη Νικολάου από τον ΑΝΤ1 στον Alpha, μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλων και χύθηκαν τόνοι μελάνης, σε σχέση με το τι έφταιξε και το τρίπτυχο της επιτυχίας ανήκει πλέον στο κανάλι της Κάντζας.
Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πουν, πως για τα λεφτά τα κάνουν όλα και πως ο Alpha πλήρωσε το βάρος και των τριών μαζί σε… “χρυσάφι” για να τους αποκτήσει. Ομως, τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι. Όχι, τα χρήματα δεν ήταν ο καθοριστικός, ο καταλυτικός λόγος που έκαναν τον Ανδρέα Γεωργίου και τους συνεργάτες του να αποφασίσουν να αλλάξουν τηλεοπτική στέγη. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ…
Ο Ανδρέας Γεωργίου αποφάσισε να βάλει μία τελεία στην συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου, γιατί εκτός των άλλων, θεώρησε πως εκεί δεν τον σεβάστηκαν και δεν τον εκτίμησαν όπως και όσο θα έπρεπε. Μάλιστα, – σύμφωνα πάντα με τα όσα έχουν διαρρεύσει -, το αγκάθι στην συνεργασία του νεαρού δημιουργού με τον ΑΝΤ1, ήταν η τεταμένη σχέση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε ΄κείνον και στον Στρατή Λιαρρέλη, τον γενικό διευθυντή τηλεόρασης του καναλιού του Αμαρουσίου. Μία σχέση η οποία – λέει – άρχισε να… μετρά αντίστροφα, μετά από τις συναντήσεις που είχε ο Ανδρέας Γεωργίου, με τον αντιπρόεδρο του ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού και οι οποίες προφανώς κι ενόχλησαν.
Μάλιστα, η ρήξη στην σχέση των δύο ανδρών επιβεβαιώθηκε περίτρανα και πριν από λίγες ημέρες, μετά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα που ανέβασε ο Ανδρέας Γεωργίου στα social-media, για να πει ένα “ευχαριστώ” σε όλους τους συνεργάτες του στον ΑΝΤ1, – ακόμα και στελέχη που πλέον δεν ανήκουν στο δυναμικό του καναλιού – , και σε αυτό το μήνυμα δεν υπήρχε το όνομα του Στρατή Λιαρέλλη. Τυχαίο; Δεν νομίζω!
Κατά τα άλλα; Οι ιθύνοντες του Alpha δεν σταμάτησαν λεπτό να πολιορκούν στενά κι επίμονα τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλη Νικολάου και την Βάνα Δημητρίου. Έτσι, η νέα διευθύντρια προγράμματος του καναλιού Ιζαμπέλα Σασλόγλου, το έκανε το θαύμα της και μετά από 12 ώρες συνεχούς διαπραγμάτευσης, πέτυχε την “χρυσή” συνεργασία.
Μία “χρυσή”, αποκλειστική συνεργασία, η οποία έχει ισχύ 2 ετών και η οποία προβλέπει την παραγωγή δύο ελληνικών σειρών φέτος και δύο του χρόνου. Και εδώ σας έχω και το καλύτερο. Τα νέα επαγγελματικά σχέδια των Γεωργίου, Νικολάου και Δημητρίου, περιλαμβάνουν και την δημιουργία μίας κινηματογραφικής ταινίας.
Μία ταινία η οποία θα γίνει του χρόνου, αν και εφόσον δεν μπορέσουν να βγουν στον αέρα οι δύο ελληνικές σειρές, για τις οποίες έχει δεσμευτεί το κανάλι. Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την σεζόν που μας έρχεται, η μία σειρά που αποφασίστηκε είναι η καθημερινή, δραματική σειρά «Τατουάζ», αλλά και η εβδομαδιαία, μαύρη κωμωδία, το «Κόκκινο Νυφικό”.

Read More

And More