Αυτό κι αν είναι είδηση: Νέο πρόσωπο έρχεται στην πρωινή παρέα της Φαίης Σκορδά!

Αυτό κι αν είναι είδηση! Ναί,ναί μην σου πω λατρεμένη ότι σε ότι έχει να κάνει με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αυτή σαφέστατα είναι η είδηση της ημέρας…

Τι έχει συμβεί και δεν το ξέρεις; Νέο πρόσωπο έρχεται να προστεθεί στη τηλεοπτική παρέα της Φαίης Σκορδά! Ένα πρόσωπο fresh, λαμπερό που σαφέστατα τον θέλει η κάμερα και τώρα αυτό που μένει να δούμε είναι και για το αν θα έχει και το τηλεοπτικό χάρισμα που χρειάζεται για να βρεθεί κανείς μπροστά από τα φώτα και το κυριότερο; Πρέπει να δούμε και το αν “μπορεί να τα λέει”, όπως λένε χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της τηλεόρασης.

Αν και μεταξύ μας λατρεμένη, εδώ κολλάει γάντι η έκφραση “μία εικόνα ίση με χίλιες λέξεις”!

Και για να μην σε κρατάω άλλο σε αγωνία, σήμερα η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε με χαρά μέσα από το “Πρωινό” της, πως στην παρέα της εκπομπής θα βρίσκεται πλέον και ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Ο πρώην παίκτης του “Nomads” κάθε Παρασκευή θα είναι δίπλα της στο πλατό, προκειμένου όλοι μαζί να σχολιάζουν τι άλλο; Μα φυσικά τα νέα από τις Φιλιππίνες, μιας και ως γνωστόν αυτή τη σεζόν όλος ο ΑΝΤ1 “χορεύει” στους εξωτικούς ρυθμούς του συγκεκριμένου υπερ-ριάλιτι!

Read More

And More