Αυτό κι αν είναι είδηση: Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Star! Τι θα γίνει με τον ΣΚΑΙ;

Η αλήθεια είναι πως έχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται διαρκώς συζήτηση γύρω από το όνομά του! Έτσι κι αυτό το καλοκαίρι απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, τα κανάλια σφάζονται στην ποδιά του Γιώργου Καπουτζίδη.

Τι κι αν ο Γιώργος έχει μία πετυχημένη συνεργασία με τον ΣΚΑΙ από πέρσι; Τι κι αν οι σχέσεις του με τους ανθρώπους του καναλιού του Φαλήρου είναι κάτι παραπάνω από άριστες, λόγω της επιτυχημένης συνεργασίας τους στο “The Voice”;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης κάνει την… έκπληξη κι αποφασίζει η νέα τηλεοπτική χρονιά να τον βρει στον τηλεοπτικό αέρα και με σειρά και μάλιστα; Όχι, αυτή η σειρά δεν θα πάρει σάρκα και οστά για λογαριασμό του ΣΚΑΙ, όπως ίσως λατρεμένη να πίστευες μέχρι τώρα.

Ο… εκνευριστικά ταλαντούχος Γιώργος επιστρέφει στην μυθοπλασία για το χατίρι του Star. Βλέπεις, οι Starικοί τόλμησαν να τον πλησιάσουν και να του προτείνουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, έτσι ώστε να ζωντανέψει στις οθόνες μας την σεζόν 2017-2018, μία απολαυστική σειρά του εξωτερικού αλά ελληνικά. Μία σειρά που ενθουσίασε τον Γιώργο και τον έκανε να σκέφτεται από την πρώτη στιγμή πολύ θετικά την πρόταση των ιθυνόντων του καναλιού της κάτω Κηφισιάς.

Αποτέλεσμα; Ο Γιώργος είναι ένα μόλις βήμα πριν δώσει τα χέρια με το Star! Κι αν αναρωτιέσαι τι τρέχει με τον ΣΚΑΙ, σου λέω μάλλον “όλα καλά”, μιας και ο γνωστός δημιουργός είχε δεσμευτεί με το κανάλι του Φαλήρου μόνο σε ότι είχε να κάνει με την παρουσίαση του “The Voice”.

Έτσι, η νέα τηλεοπτική χρονιά θα βρει τον Γιώργο Καπουτζίδη να το παίζει σε… διπλό ταμπλό!!!

Read More

And More