Αυτός είναι ο λαμπερός παρουσιαστής του μεγάλου εγχώριου τελικού της Eurovision!

Απών από την παρουσίαση του μεγάλου εγχώριου τελικού της Eurovision θα είναι φέτος ο Γιώργος Καπουτζίδης. Οπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, ο ταλαντούχος Γιώργος, όχι δεν θα μπορέσει να κρατήσει τα ηνία της παρουσίασης της μεγάλης βραδιάς.

Δυστυχώς ο Γιώργος δεν θα είναι μαζί μας κατά την διάρκεια της μουσικής γιορτής που θα διοργανωθεί από την ΕΡΤ, προκειμένου να μας παρουσιαστούν με κάθε επισημότητα τα υποψήφια τραγούδια με τα οποία η “Demy” μπιορεί να φύγει για Κίεβο.

Ο Γιώργος είχε κλείσει εδώ και καιρό ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο και δεν θέλει να ακυρώσει. Ετσι, μπορεί να μην είναι μαζί μας, αλλά από την άλλη μεριά με κάποιο τρόπο θα… είναι, μιας και για ακόμα μία φορά δέχτηκε να γράψει τα κείμενα της βραδιάς.

‘Οσο τώρα για το ποιός είναι ο λαμπερός παρουσιαστής που δέχτηκε την πρόταση και αναλαμβάνει δράση; Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Λουδάρο. Ο Αντώνης θα βρεθεί στο πλευρό της ‘Ελενας Μπουζουλά και παρέα θα μας παρουσιάσουν τα τρία τραδούδια της “Demy” έτσι ώστε να αποφασίσουμε και να ψηφίσουμε ποιό θα είναι εκείνο το τραγούδι που θα πάρει το μαγικό… εισιτήριο για την Eurovision του 2017!

Ο ελληνικός τελικός της Eurovision θα γίνει τη Δευτέρα 6 Μαρτίου και θα μεταδοθεί στις 10.00 μ.μ. μέσα από τη συχνότητα του πρώτου καναλιού της Δημόσιας Τηλεόρασης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Στον ελληνικό τελικό η “Demy” θα παρουσιάσει στο κοινό τα τρία τραγούδια σε σύνθεση Δημήτρη Κοντόπουλου και στη συνέχεια οι τηλεθεατές μέσω televoting αλλά και εννέα επιτροπές τις οποίες θα απαρτίζουν Ελληνες ομογενείς θα επιλέξουν το κομμάτι που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή 62η Eurovision στην Ουκρανία.

Read More

And More