Backstage φωτογραφίες από το εντυπωσιακό trailer του Your Face Sounds Familiar

Ο τρίτος κύκλος του “Your Face Sounds Familiar” είναι γεγονός! Το αγαπημένο show του ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 3 Απριλίου και ήδη έχουμε πάρει μία γεύση από το εντυπωσιακό του trailer. H Μαρία Μπεκατώρου, που έχει αναλάβει και φέτος την παρουσίαση, στο τηλεοπτικό σποτ έχει το ρόλο του καταδότη. Ποιον “δίνε锨στις αστυνομικές αρχές; Μα φυσικά την κριτική επιτροπή!

Ο λόγος για τους Σταμάτη Φασουλή, Πέτρο Φιλιππίδη, Κατερίνα Παπουτσάκη και Νίκο Μουτσινά. Εκείνοι υποδύονται στο trailer μια… αλλιώτικη συμμορία. Το TLIFE σου εξασφάλισε backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα!

Ατμόσφαιρα μυστηρίου και glam με την πατίνα μιας άλλης εποχής έρχεται να μας χαρίσει το νέο spot για το φετινό Your Face Sounds Familiar, με μία επεισοδιακή αναγνώριση προσώπων.

Εξάλλου, αυτό είναι και το κεντρικό θέμα τουαγαπημένου τηλεοπτικού show, τα πρόσωπα, η μεταμόρφωσή τους και η τελική «αναγνώριση» της προσπάθειάς τους κάθε Κυριακή βράδυ.

Μόνο που αυτή τη φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος δεν βρίσκονται οι λαμπεροί διαγωνιζόμενοι της φετινής σεζόν, αλλά τέσσερα πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας, οι τέσσερις κριτές της νέας κριτικής επιτροπής.

Έτσι, βλέπουμε τη λαμπερή Μαρία Μπεκατώρου σε ρόλο femme fatale να καταφεύγει έντρομη σε ένα αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταδώσει τα πρόσωπα μιας νεοφανούς «αδίστακτης συμμορίας».

Τα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον τους, αδιάσειστα. Η ίδια δηλώνει αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας των προθέσεών τους: δεν θα διστάσουν, είπαν, ακόμη και να καταποντίσουν βαθμολογικά τα μεγαλύτερα αστέρια της διεθνούς μουσικής σκηνής! Η στιγμή της αναγνώρισης δεν αργεί. Στο διπλανό δωμάτιο τέσσερις «ύποπτοι» περιμένουν στωικά, ώσπου στη θέα των προσώπων τους η Μαρία Μπεκατώρου αναφωνεί και τους αναγνωρίζει με βεβαιότητα.

Το δημιουργικό concept της ταινίας ανήκει στη Frank&Fame. Η παραγωγή έγινε από τον ΑΝΤ1 και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Τριπύλας.

Αυτό είναι.. Το #Yfsf_Ant1 επιστρέφει, Κυριακή 3 Απριλίου στις 21.15 #Premiera #ant1 #ant1tv #show

Posted by ΑΝΤ1 Your Face Sounds Familiar on Friday, 18 March 2016

Read More

And More