“Black Out” και του χρόνου ;

Μπορεί η φετινή τηλεοπτική χρονιά να μην έχει φτάσει ακόμα καλά-καλά ούτε στην μέση της, όμως, ήδη τα κανάλια έχουν αρχίσει να τηλε-καταστρώνουν σχέδια για του χρόνου και συγκεκριμένα για την σεζόν του 2012-2013 ! Ετσι, και στον ΑΝΤ1 αυτή την εποχή έχουν αρχίσει να γίνονται σιγά-σιγά κάποιες συζητήσεις για τον επόμενο χειμώνα, εξετάζοντας αρχικά, τα πρότζεκτ που έχουν βγάλει φέτος στον αέρα και απο τα οποία μελετούν προσεχτικά το ποια έχουν την δυναμική του να στηρίξουν το πρόγραμμά τους, από πλευράς τηλεθέασης και για δεύτερη σεζόν.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα έμαθα, ένα από τα φετινά πρότζεκτ που έχει πέσει στο τραπέζι για να πάει και του χρόνου, είναι το “Black Out”. Οι Αντεννικοί εννοείται πως έχουν μείνει άκρως ικανοποιημένοι με την πορεία του τηλεπαιχνιδιού στους πίνακες τηλεθεάσης και σκέφτονται αυτό να βρίσκεται στους δέκτες μας και για δεύτερη χρονιά.

Ετσι, μετά από αρκετές συσκέψεις αποφασίστηκε αυτή η περιβόητη παράταση επεισοδίων του παιχνιδιού, για την οποία μιλάμε εδώ και μέρες να αγγίξει τελικά τα 13 επεισόδια ! Ναι, το “Black Out” δεν πρόκειται να βγει στον αέρα για έναν μόνο μήνα παραπάνω, κάνοντας τρία – τέσσερα σπέσιαλ επεισόδια με σελέμπριτι, αλλά πήρε το πράσινο φως και θα προχωρήσει στο γύρισμα 13 ολοκαίνουργιων επεισοδίων.

Μάλιστα, επειδή τα επεισόδια είναι όπως καταλαβαίνετε αρκετά, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 δεν έχουν καταλήξει ακόμα για το αν αυτά τα 13 επεισόδια βγουν φέτος στον αέρα και μαζί τους… καλοκαιριάσουμε ή για το αν δούμε κάποιο περιορισμένο αριθμό φέτος και κρατηθούν και κάποια για του χρόνου, μαζί ίσως με ακόμα μία… παρτίδα έξτρα γυρισμάτων.

Κατά τα άλλα; Το… σαφάρι για να βρεθούν οι σελέμπριτι που θα θέλουν να ζήσουν τον απόλυτο τηλε-μαζοχισμό συμμετέχοντας στα επόμενα σπέσιαλ επεισόδια του παιχνιδιού συνεχίζεται, με τους Σίσσυ Χρηστίδου, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκο Μουτσινά, Δούκισσα Νομικού και Θανάση Βισκαδουράκη, να βρίσκονται ένα βήμα πριν πουν το μεγάλο “ναι” !

Read More

And More