“Celebrity Travel”: Βάλε ζώνη και φύγαμε! Πρώτη καλεσμένη της εκπομπής; Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

“Celebrity Travel”… Ε, ναι ,λοιπόν, η περσινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ταξίδεψε τόοοσο πολύ, που τελικά κατέληξε στον ΑΝΤ1. Η ταξιδιωτική πρόταση του καναλιού του Φαλήρου, μπορεί να συνεχίζει για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν την πορεία της στους δέκτες μας, όμως, αυτή η πορεία φέτος θα γραφτεί μέσα από ένα άλλο κανάλι. Θα γραφτεί μέσα από το κανάλι του Αμαρουσίου.
Οι Αντεννικοί φαίνεται πως απέκτησαν τάσεις… φυγής; Ταξιδιάρικη διάθεση; Διάθεση… αποκέντρωσης; Όπως θες πες το λατρεμένη κι έτσι παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς τους (ξέρω τι σου λέω…) είπαν το “ναι” και αποφάσισαν να φιλοξενήσουν το “Celebrity” στο πρόγραμμά τους.
Κάπως έτσι φτάσαμε κοντά στη… μέρα πρεμιέρας, γι ΄αυτό και μόλις έλαβα και την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού σε σχέση με την εκπομπή.
Βάλε ,λοιπόν, ζώνη και φύγαμε κι ένα σου λέω ένα, συνταξιδεύει μαζί σου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία τώρα που δεν είναι πλέον “παρουσιάστρια με το ζόρι” του Alpha, έχει αποφασίσει συχνά-πυκνά να αλλάζει τον αέρα της και μπράβο της!
Ιδού η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:
“…Ο ΑΝΤ1 αυτή τη σεζόν μας παρουσιάζει, μία ολοκαίνουρια «ταξιδιάρικη» εκπομπή. Το Celebrity Travel, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 23.00 και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.
Ο “Mr Travel”, θα κάνει το γύρο του πλανήτη, θα μας γνωρίσει ξένες κουλτούρες, θα μας παρουσιάσει διάσημα αξιοθέατα, θα μας αποκαλύψει κρυμμένα μυστικά κάθε προορισμού, θα γίνει ένα με τους ντόπιους και όλα αυτά μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους!
Στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής, ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «βουτάνε» στη μαγεία του Σαν Φρανσίσκο και γνωρίζουν όλες τις πλευρές, αυτής της απίστευτης πόλης, στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών. Την «Πόλη στον Κόλπο» όπως τη λένε, που για δύο αιώνες συνδέει το όνομά της με success stories παγκόσμιας εμβέλειας.
Θαυμάζουν τη διάσημη γέφυρα της Χρυσής Πύλης και μας αποκαλύπτουν τα καλύτερα σημεία της, για να βγάλουμε φωτογραφία και να μπούμε στο ρυθμό της πόλης. Θα παρακολουθήσουμε τον Νίκο Κοκλώνη σε μια κρουαζιέρα έκπληξη, μ’ ένα ιστιοπλοϊκό καταμαράν να συζητούν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για όλα.
Αφού ακολουθήσουμε τη ρότα που περνάει από τον Ειρηνικό Ωκεανό στον Κόλπο του Σαν Φρανσίσκο και βιώσουμε το πραγματικό μέγεθος της διάσημης γέφυρας, αποβιβαζόμαστε στον περίφημο Βράχο. Το νησί – φυλακή υψίστης ασφαλείας, το διάσημο Αλκατράζ.
Ανεβαίνουμε στα διατηρητέα τραμ της πόλης, για να ανέβουμε και να κατέβουμε τις αλλεπάλληλες ανηφόρες και κατηφόρες της πόλης. Συναντάμε μουσικούς του δρόμου, περνάμε από τη γειτονιά των χίπις και δοκιμάζουμε τι σημαίνει ελληνικό σουβλάκι στο Σαν Φρανσίσκο.
Ακόμη: Εμπνευσμένοι από τον Τζον Τραβόλτα και την Ολίβια Νιούτον Τζον, ο Νίκος και η Κωνσταντίνα γυρίζουν το δικό τους βιντεοκλίπ.
Και επειδή μια εκπομπή δεν είναι αρκετή ούτε για το Σαν Φρανσίσκο, ούτε για την Κωνσταντίνα, την ερχόμενη εβδομάδα, η βόλτα στην τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Καλιφόρνια, συνεχίζεται με απίθανα μέρη και περισσότερες προσωπικές αποκαλύψεις.
Παραγωγός: Νίκος Κοκλώνης
Σκηνοθεσία: Κώστας Καπετανίδης…”

Read More

And More