Δ. Σκαρμούτσος : Μετά τις κουτάλες, πιάνει το… μικρόφωνο ;

Οσο κι αν εκείνος στην προ “Master Chef” εποχή, μισούσε την τηλεόραση (άλλωστε έχει δηλώσει πως δεν είχε καν τηλεόραση στο σπίτι του…), τόσο εκείνη τον έχει λατρέψει. Κάτι το ροκ στυλ του, κάτι η ανατρεπτική κοσμοθεωρία που διαθέτει, κάτι που αποπνέει τον αέρα του “κακού παιδιού” και με τα “κακά παιδιά”, τρελαίνονται οι γυναίκες, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος κατάφερε άθελά του ίσως, να γίνει… talk of the town !

Ο γνωστός chef ,λοιπόν , που κατόρθωσε έτσι απλά να γίνει… hot και να κλέψει τις τηλεοπτικές εντυπώσεις, και πέρσι, αλλά και φέτος ήταν ένας μεταγραφικός πόλος έλξης για τα αντίπαλα κανάλια, μιας και οι προτάσεις που δέχτηκε για να προχωρήσει τηλεοπτικά σε κάτι άλλο, μετά το “Master Chef”, δεν ήταν λίγες.

Προτάσεις οι οποίες ,όμως, δεν τα κατάφεραν να… ψήσουν τον Δημήτρη για να πει το “ναι”. Ολα αυτά ,όμως, μέχρι τώρα… Και γιατί σας λέω μέχρι τώρα; Γιατί οι τελευταίες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, θέλουν τον Δημήτρη να έχει δεχτεί πρόταση από γνωστό μουσικό κανάλι, προκειμένου να αποκτήσει την δική του εκπομπή.

Μία πρόταση η οποία έχει βάλει σε… τηλε-πειρασμό τον γνωστό chef, μιας και είναι γνωστή η αγάπη του για την μουσική και θα μπορούσε την δεδομένη στιγμή να πει το “ναι”, αφού ως γνωστόν το Mega αποφάσισε να μην βγάλει στον αέρα το “Master Chef 2” και έτσι για το υπόλοιπο της χρονιάς είναι τηλεοπτικά ελεύθερος.

Λέτε να το δοκιμάσει;

Read More

And More