“Daddy Cool”! Πρεμιέρα απόψε γεμάτη απρόοπτα…

Mε τέσσερις γυναίκες-δηλητήριο, με μία… εναλλακτική μητέρα, με δύο υπέροχα παιδιά και με έναν αδελφό σκέτο μπελά, το σίγουρο είναι πως για να τα καταφέρεις και να τα βγάλεις πέρα, πρέπει να είσαι… «Daddy Cool»! H αγαπημένη αισθηματική κωμωδία του ΑΝΤ1 επιστρέφει στους δέκτες μας!

Το κουβάρι της νέας ιστορίας, όπως διαμορφώθηκε από τη σεναριογράφο Τίνα Καμπίτση, ξεκινά να ξετυλίγεται από μία… έκρηξη, οποία θα διαλύσει ό,τι είχε καταφέρει να στήσει ο Μάξιμος (Θανάσης Τσαλταμπάσης) με μεγάλο αγώνα. Ενα από τα γεγονότα που φυσικά φέρνουν τα πάνω-κάτω είναι η απόφαση του γιου του, του Κωστή (Χάρης Μάρκου), να φύγει από κοντά του και να πάει να μείνει με τη μητέρα του τη Νίνα (Ιωάννα Πηλιχού).

Ο Μάξιμος αυτό το παιδί το μεγάλωσε ολομόναχος και τώρα πρέπει να αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν θα βρίσκεται πια δίπλα του. Μάλιστα, τα πράγματα για εκείνον γίνονται ακόμα χειρότερα, όταν αντιλαμβάνεται πως η Νίνα μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς της (Νίκος Προυσανίδης) και με τον Κωστή αποφασίζουν πράγματα ερήμην του. Προβλήματα, όμως, περιμένουν τον Μάξιμο σε ό,τι έχει να κάνει και με τη Στέλλα (Βασιλική Τρουφάκου), η οποία πιάνει δουλειά στο βιβλιοπωλείο του Στέφανου (Ορέστης Τζιόβας).

Ο Μάξιμος θα παραδεχτεί πως η Στέλλα είναι η γυναίκα της ζωής του. Μήπως είναι, όμως, αργά; Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος όμως για εκείνον είναι η Αγγέλα (Νεφέλη Παπαδερού). Η Αγγέλα δεν μπορεί να δεχτεί με κανέναν τρόπο το γεγονός ότι δεν είναι πλέον μαζί με τον Μάξιμο και επειδή συγκατοικούν, ξεχνιέται και λειτουργεί με τη νοοτροπία της… συζύγου, γεγονός που προκαλεί μεγάλους μπελάδες.

Η Αγγέλα τον ζηλεύει παράφορα, με αποτέλεσμα όλες οι γυναίκες που περνούν την πόρτα του καφέ, να είναι αυτόματα για ΄κείνη στόχος προς εξολόθρευση. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να φτύνει μέσα στα γλυκά του μαγαζιού και να μεταμορφώνει τα cupcakes σε όπλα μάχης! Στον δεύτερο κύκλο του «Daddy Cool» θα δούμε να εμφανίζεται στους δέκτες μας και μία γοητευτική αρχιτεκτόνισσα (την υποδύεται η Αγοραστή Αρβανίτη, που είναι η σύντροφος του Θανάση Τσαλταμπάση και στη ζωή), η οποία προκαλεί στον Μάξιμο μία παραπάνω… αναστάτωση.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στη ζωή του θα δούμε να εισβάλλει και η μητέρα του (Μαρία Κατσανδρή), η οποία είναι μία… «μη μητέρα», μια κι αυτή μόνο με προβλήματα θα τον φορτώσει και δεν θα τη νοιάζει και καθόλου. Την ίδια ώρα, ο Μήτσος (Λευτέρης Ελευθερίου) ερωτεύεται και… συμμορφώνεται και αρχίζει να τα βλέπει όλα διαφορετικά!

Read More

And More