Δεν φαντάζεσαι ποιά λατρεμένη εκπομπή του Mega, παίρνει ο ΑΝΤ1!

Ήταν μία εκπομπή που από αουτσάιντερ τα είχε καταφέρει και είχε γίνει φαβορί… Ήταν μία εκπομπή η οποία ήρθε στους δέκτες μας με φόρα, μας έκλεισε πονηρά και παιχνιδιάρικα το μάτι και κατάφερε να μας παρασύρει στη “τρέλα” της.

Ήταν μία εκπομπή η οποία πως αλλιώς να στο πω; Ήρθε στο Mega και κατάφερε να κάνει… φασαρία! Κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω στα τηλεοπτικά μας βράδια και να μας κάνει ν ΄ αλλάξουμε και ολίγον τι, τηλεοπτικές συνήθειες.

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για το λατρεμένο “Celebrity Game Night”, το οποίο με οικοδέσποινα την λαμπερή και εκνευριστικά ταλαντούχα Σμαράγδα Καρύδη, κατάφερε για δύο χρόνια που “πέταξε” στον αέρα του Mega να αποκτήσει τους δικούς της φανατικούς φίλους.

Τώρα; Τώρα το “Celebrity Game Night” έφτασε η στιγμή να βγει από το συρτάρι και να ξανά ζωντανέψει στους δέκτες μας. Αυτή τη φορά θα ζωντανέψει χάρη στο μαγικό, τηλεοπτικό ραβδάκι του ΑΝΤ1.

Με άλλα λόγια, οι Αντεννικοί που όλο αυτό το καιρό καλο έβλεπαν το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προιόν του Μεγάλου Καναλιού, αποφάσισαν να περάσουν στην τηλε-αντεπίθεση και να αποκτήσουν εκείνοι τα δικαιώματα μετάδοσής του.

Έτσι, το “Celebrity” επιστρέφει δριμύτερο στους δέκτες μας από τον Φλεβάρη του 2018, μόνο που εννοείται πως δεν θα έχει για οικοδέσποινα την Σμαράγδα, μιας και η ηθοποιός είναι γνωστό πως φέτος τον χειμώνα έχει… “Νότα Μία” στον Alpha.

Φυσικά, η Σμαράγδα στιγμάτισε με το ιδιαίτερο στυλ της και το ταμπεραμέντο της τον τρόπο παρουσίασης του συγκεκριμένου φορμάτ και έχει τώρα ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε το ποιός ή ποιά θα πάρει την σκυτάλη και πως ακριβώς θα λειτουργήσει σε ότι έχει να κάνει πάντα με την παρουσίαση της εκπομπής.

Read More

And More