Δεν φαντάζεσαι ποιοί θα τραγουδήσουν στο live του “Super Star Academy”!

Το “Super Star Academy” είναι εδώ! Το “Super Star Academy” και αυτό το Σάββατο έρχεται στους δέκτες μας και υπόσχεται να μας χαρίσει πολλές ακόμη συναρπαστικές στιγμές…

Οι ιθύνοντες του Epsilon και της παραγωγής “βάζουν φωτιά στα φρένα” και υπόσχονται να μας απογειώσουν, με “όπλο” τους το τραγούδι, αλλά και την αιχμηρή κριτική.

Και αν νομίζεις λατρεμένη πως μετά την εμφάνιση της Άσπας Τσίνα στο προηγούμενο live, κάπου εδώ τελειώνει και η όποια ίντριγκα, κάνεις μέγα λάθος!

Στο live αυτής της εβδομάδας θα εμφανιστεί σου λέει ο Κωνσταντίνος Κουφός, ο οποίος απ ΄ότι ρώτησα κι έμαθα (έτσι είναι όσο ζεις μαθαίνεις…) ερμηνεύει το κομμάτι “Τίκα, τίκα, τακ”, το οποίο και η κριτική επιτροπή του σόου πέταξε το περασμένο Σάββατο στο καλάθι των αχρήστων!

Αποτέλεσμα; Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε με ποιό τρόπο θα υποδεχτούν τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη και κυρίως τι θα έχουν να του πουν.

Και επειδή μόνο μία έκπληξη δεν είναι ποτέ αρκετή στο “Star Academy”, στο live αυτής της εβδομάδας θα εμφανιστεί και ο Βαλάντης.

Κατά τα άλλα; Μην ξεχνάτε πως στην κριτική επιτροπή έχει προστεθεί μόνιμα πια ο Νίκος Μουρατίδης, ενώ ακόμα μία τεράστια έκπληξη είναι και η απόφαση των συντελεστών του σόου από αυτό το Σάββατο να μπουν στο “σπίτι” και στην “μουσική ακαδημία”, τρία νέα, φρέσκα πρόσωπα!

Σαν να λέμε… μπουρλότο!!!

Read More

And More