Δεν φαντάζεσαι ποιός είναι ο νέος συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου!

Την μάχη με τα κύματα της Nielsen εξακολουθεί να δίνει καθημερινά η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την πρωινή εκπομπή της , “Φτιάξε καφέ να στα πω”, η οποία παλεύει για να καταφέρει να χτίσει το δικό της τηλεοπτικό κοινό και να κερδίσει την δική της θέση στον πρωινό, καθημερινό, τηλεοπτικό ορίζοντα.

Η ξανθιά παρουσιάστρια που μαζί με τον αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη δεν έχουν σταματήσει στιγμή να “προβάρουν” διάφορα τηλεοπτικά μοντέλα, προκειμένου να καταφέρουν κάποια στιγμή να δουν και το τι αρέσει περισσότερο στο κόσμο, αλλά και να πετύχουν την συνταγή της δικής τους επιτυχίας, έχουν ανασκουμπωθεί ακόμα περισσότερο, από την στιγμή που πλέον βγαίνουν στον αέρα κάθε μέρα στις 8 παρά το πρωί και παραδίδουν στην Χριστίνα Λαμπίρη την σκυτάλη μία ανάσα πριν τις 12.00 το μεσημέρι.

Ετσι, ένα νέο πρόσωπο είδαμε να κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας… Ενα πρόσωπο που αρχικά εμφανίστηκε εκτάκτως και αν κρίνουμε από το γεγονός ότι οι μέρες περνούν κι εκείνος παραμένει καθημερινά σταθερός και πιστός στην live σύνδεση με την εκπομπή, πλέον ανήκει κανονικά στο δυναμικό του “Φτιάξε Καφέ”.

Και αν νομίζεις λατρεμένη πως σου μιλάω για κάποιο ηθοποιό ή νεαρό τραγουδιστή ή κάποιον ολίγον τι… presender, κάνεις μέγα λάθος!

Οχι, δεν πάει ο νους σου το ποιός είπε το “ναι” στη Κατερίνα και συνομιλεί κάθε πρωί με την αυγούλα μες την τρελή χαρά μαζί της…

Ο νέος συνεργάτης της εκπομπής του Epsilon δεν είναι άλλος από τον γνωστό δημοσιογράφο και μέχρι πρότινος πολιτικό, Αργύρη Ντινόπουλο, ο οποίος βγαίνει στα παράθυρα για να σχολιάσει όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την πολιτικο-οικονομική επικαιρότητα, στη λογική προφανώς του να παρουσιάσει κι ο “Καφές” της Κατερίνας έναν αντίστοιχο και ανάλογο τηλεοπτικό αντίλογο, όση ώρα ο Δήμος Βερύκιος προχωρά στο one Βερύκιος show στο “Happy Day” του Alpha. Λέω εγώ τώρα…


Read More

And More