Δεν φαντάζεσαι ποιός ήταν να παίξει στο πρώτο κύκλο της “Μουρμούρας”!

“Μην αρχίζεις την μουρμούρα”… Η απολαυστική κωμωδία του Alpha μπορεί να διανύει την τέταρτη, συνεχόμενη τηλεοπτική χρονιά της, όμως, όλοι μας συνεχίζουμε να την παρακολουθούμε με πάθος, μιας και ανήκει στη κατηγορία εκείνη των τηλεοπτικών προγραμμάτων, που αρχίζουν σαν μία απλή αγάπη και στη συνέχεια γίνονται λατρεία.

Ετσι, όλοι μας παρακολουθούμε με ενδιαφέρον όποια είδηση κι αν προκύπτει για την συγκεκριμένη σειρά, μιας και αναμφισβήτητα αυτοί οι… τύποι είναι ο… τύπος μας!

Δεν φαντάζεσαι ,λοιπόν, ποιός λατρεμένος και… ανηπόφορα ταλαντούχος ηθοποιός είχε δεχτεί πρόταση να παίξει στη “Μουρμούρα” από την πρώτη κιόλας σεζόν που έκανε το ντεμπούτο της στους δέκτες μας. Και το όνομα αυτού; Γιώργος Χρυσοστόμου.

Ο γνωστός ηθοποιός που ήρθε τελικά στη σειρά φέτος, έχοντας στο πλευρό του την εξαιρετική Νάντια Κοντογεώργη, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο “TV Εθνος”, είχε δεχτεί πρόταση να αρχίζει να… “Μουρμουρίζει” τέσσερα χρόνια πριν, αλλά λόγω άλλων υποχρεώσεων που είχε τότε, κάτι τέτοιο δεν μπόρεσε να γίνει.

Ευτυχώς ,όμως, έγινε φέτος και έτσι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε τον… “Διονύση” σε μεγάλα κέφια!!!!


Read More

And More