Δεν πάει το μυαλό σου ποια θα ήταν η “Βουλίτσα” της “Μουρμούρας” αν δεν έλεγε όχι!

Αλήθεια, αλλά σίγουρα δεν πάει το μυαλό σου για το ποιά ήταν η ηθοποιός που αρχικά ήταν να κρατήσει τον λατρεμένο ρόλο της “Βουλίτσας” στη “Μουρμούρα” του Alpha.

Σίγουρα δεν μπορείς να φανταστείς την καλλιτέχνιδα που δέχτηκε πρώτη πρόταση για να συμμετέχει στην πολυαγαπημένη κωμωδία του καναλιού της Κάντζας, η οποία τα τέσσερα τελευταία χρόνια γράφει την δική της τηλεοπτική ιστορία.

Και η αλήθεια είναι επίσης, πως τέσσερα χρόνια μετά, εκτός από την υπέροχη Ελένη Κοκκίδου στο συγκεκριμένο ρόλο, όλοι μας δεν μπορούμε να φανταστούμε και καμία άλλη ηθοποιό στο συγκεκριμένο ρόλο.

Η Ελένη κατάφερε να δώσει ζωή στη συγκεκριμένη ηρωίδα με τόσο χαρακτηριστικό και μοναδικό τρόπο που τουλάχιστον σε ότι με αφορά, για μένα “Βουλίτσα” είναι μόνο η Ελένη.

Παρόλα αυτά, οι ιθύνοντες του καναλιού και της συγκεκριμένης παραγωγής, σε πρώτη φάση είχαν κάνει πρόταση στη Σούλη Σαμπάχ να συμμετέχει στη “Μουρμούρα”, αναλαμβάνοντας τον συγκεκριμένο ρόλο.

«Για το μόνο που έχω μετανιώσει, είναι όταν αρνήθηκα την πρόταση να παίξω στο σίριαλ “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”», δήλωσε τις προάλλες η κυρία Σαμπάχ στην εφημερίδα Freddo, αφήνοντάς μας όλους με το στόμα ανοιχτό!

Read More

And More