Δεν βγαίνει αέρα αύριο η “Ελένη”! Τι έχει συμβεί με την… Απόλυτη;

Alpha χωρίς Ελένη γίνεται; Μεσημέρι χωρίς Ελένη γίνεται; Κανονικά δεν γίνεται, αλλά να που θα συμβεί κι αυτό και μάλιστα; Αύριο!

Αύριο το μεσημέρι λατρεμένη μην ανοίξεις να δεις Ελένη, γιατί απλούστατα η Ελένη Μενεγάκη δεν θα είναι εκεί για να σου κλείσει πονηρά το μάτι, για να σε… ζουζουνέψει, για να σε ψυχαγωγήσει, για να σου μοιράσει δώρα!

Αύριο η Ελένη δεν θα είναι στον Alpha και όπως και να το κάνουμε το μεσημέρι μας θα έχει μία πιο… γκρίζα απόχρωση. Όμως, όχι μην πάει ο νους σου στο… κακό, γιατί η αλήθεια είναι πως ζούμε και σε… πονηρούς τηλεοπτικούς καιρούς και όχι μόνο.

Η Ελένη με την… “Ελένη” της αύριο δεν θα βγουν στον αέρα του καναλιού της Κάντζας, λόγω της Πανελλαδικής απεργίας που έχει κυρηχτεί κι έτσι όλα τα ζωντανά προγράμματα των καναλιών, δεν πρόκειται να βγουν στον αέρα.

Μάλιστα, τα νέα μας τα είπε πριν από λίγο και η ίδια η Ελένη, η οποία… πάντα φροντίζει να ενημερώνει τους τηλεθεατές για τα… πάντα ή σχεδόν τα πάντα!

Τι ακριβώς μας είπε η Ελένη;

“…Φαντάζομαι θα έχετε πληροφορηθεί ότι αύριο είναι Πανελλαδική απεργία για όλους και για όλη την τηλεόραση. Ούτε εμείς θα έχουμε αύριο εκπομπή. Γενικώς δεν θα υπάρχουν ζωντανές εκπομπές. Φαντάζομαι τα σίριαλ και τα υπόλοιπα θα παίζουν κανονικά και στο κανάλι μας και σε όλα τα κανάλια…”!

Read More

And More