Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.07.2010 | 11:15

Διαβάστε ποια είναι η αλήθεια για το διαζύγιο Λόη - Alter !

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Εντονο είναι το τηλεοπτικό παρασκήνιο που έχει δημιουργηθεί μετά το διαζύγιο της Βάσιας Λόη με το Alter. Πολλά και διάφορα ακούγονται για τις σχέσεις συνεργασίας της οικοδέσποινας του "Μεσημεριανού X-Press" με το κανάλι του Μπουρναζίου. Ετσι, λοιπόν, αποφάσισε η ίδια να δώσει τις απαντήσεις της μέσα απο την "Espresso" και να αποκαλύψει όλη την αλήθεια :

“Είχα προτείνει στο σταθμό την αμοιβαία λύση της συνεργασίας μας από τον Φεβρουάριο. Εκτιμώντας την πολυετή και ειλικρινή σχέση με το ALTER, ενημέρωσα εγκαίρως για την επιθυμία μου αυτή την διευθύντριά μου, Ράνια Ματαφιά. Συμφωνήσαμε να μιλήσουμε αμέσως μετά τη λήξη της σεζόν.

Πάνω στο ίδιο πνεύμα καλής πίστης και θέλησης και με την προϋοπόθεση βέβαια ότι και οι δυο πλευρές θα συναινέσουν στη λύση της συνεργασίας, επανέλαβα την Παρασκευή την επιθυμία μου αυτή.Οι λόγοι αφορούν εμένα προσωπικά και φυσικά τον εργοδότη μου” δήλωσε η παρουσιάστρια.

Η Βάσια Λόη είχε επενδύσει συναισθηματικά σε πρόσωπα που στήριξε και την στήριξαν και δεν ήθελε να βρεθεί απέναντι στο κανάλι που της έδωσε την ευκαιρία να καθιερωθεί στη μεσημεριανή ζώνη. Να επισημάνουμε πως η παρουσιάστρια κατά την διάρκεια του χειμώνα είχε εκφράσει τη δυσφορία της για το γεγονός ότι η εκπομπή της αναγκαζόταν να κάνει αναπαραγωγή της θεματολογίας του “Πολύ Μπλα Μπλα”, πάρα πολλές φορές...
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10