Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.11.2016 | 21:15
Νάνσυ Νικολαΐδου

"Δίδυμα Φεγγάρια": Εξελίξεις-σοκ! Η "Αγάπη" χάνει το μωρό...

Δίδυμα Φεγγάρια: Εξελίξεις-σοκ! Η Αγάπη χάνει το μωρό...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Εκεί διαπιστώνουν πως είναι σε κίνδυνο η ίδια και το έμβρυο. Την ίδια στιγμή η παρουσία της Αννας στο σπίτι του Παύλου ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα. Στην πορεία η Αννα δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση από τον Παύλο. Να συνεργαστούν. Λίγες ώρες αργότερα η Αγάπη χάνει στο νοσοκομείο τη μάχη και αποβάλλει. Τόσο η ίδια όσο και ο Φίλιππος προσπαθούν να ξεπεράσουν το συγκλονιστικό αυτό γεγονός.

Η Αλίκη ζηλεύει την Αννα Μακρή και τη σχέση που δημιουργείται ανάμεσα σ’ αυτήν και στον Παύλο. Ταυτόχρονα ο Φίλιππος αντιλαμβάνεται ότι ένας άντρας τον παρακολουθεί και απαιτεί να μάθει ποιος τον έβαλε. Ο Παύλος καταρρακώνεται μόλις μαθαίνει ότι η Αγάπη απέβαλε και ψάχνει να δει τι μπορεί να κάνει.

Εν τω μεταξύ ο Ορέστης με τον Δημήτρη πιάνονται κανονικά στα χέρια για χάρη της Ελισάβετ, η οποία τελικά παίρνει το μέρος ενός εκ των δύο. Στο μεταξύ, ο Αντώνης ρίχνει τον εγωισμό του και ζητάει από την Αφροδίτη να βρεθούνε σπίτι του. Εκεί της λέει κάτι που τη συγκινεί πολύ.

Η Μαρουσώ δεν αντέχει άλλο και αποκαλύπτει το μεγάλο της μυστικό στον Φίλιππο! Ο Ορέστης βοηθάει την Ελισάβετ να διαπιστώσει κάτι για τον εαυτό της που την προβληματίζει πολύ. Ο Βασίλης πηγαίνει στο μαγαζί της Λίτσας και τη ρωτάει κάτι που τη φέρνει σε δύσκολη θέση. Ο Παύλος κάνει το πρώτο βήμα και επισκέπτεται την Αγάπη στο σπίτι της. Πατέρας και κόρη έρχονται κοντά και πάλι μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10