“Δίδυμα Φεγγάρια”: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις…

O Παύλος μαθαίνει τα πάντα για τον Στέργιο και αποφασίζει να κλείσει οριστικά αυτή η ιστορία. Η Ελισάβετ πάει σε κινέζικο εστιατόριο με τον Ορέστη και δείχνει για άλλη μία φορά πόσο δεν έχει σχέση με την αποκαλούμενη «καλή κοινωνία» της Κύπρου.

Στο μεταξύ, η Αγάπη ορμάει στο σπίτι του Φίλιππου και του ζητάει εξηγήσεις, αλλά αυτός της ξεκαθαρίζει τη θέση του. Η Αφροδίτη λέει στη Μάρθα κάτι για τον Χρήστο και την καταρρακώνει. Ο Ορέστης ζητάει κάτι από τον Παύλο που τον αφήνει άφωνο. Η Αννα πέφτει πάνω σε ένα εμπόδιο με την υιοθεσία που δεν το περίμενε ποτέ! Ο Φίλιππος ζητάει από τη Φραντζέσκα να πάνε για φαγητό οι δυο τους με καθαρά ερωτική πρόθεση.

Ο Γιώργος πηγαίνει χαρτί γιατρού στη Λίτσα που αποδεικνύει ότι είναι στείρος. Οι ελεύθερες μέρες του Στέργιου τελειώνουν, καθώς η Αστυνομία πάει στο σπίτι του και τον συλλαμβάνει. Οι ανατροπές στη ζωή της Αγάπης θα είναι ραγδαίες. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος αποφασίζει να βγει ραντεβού με τη Φραντζέσκα, παρ’ όλο που κι ο ίδιος γνωρίζει μέσα του ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι σημαντικό.

Η Σίλα προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις της να κλείσει μια μεγάλη δουλειά που θα την τονώσει οικονομικά, κι ενώ είναι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει, το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Ταυτόχρονα η Αγάπη επιβεβαιώνει στην Αρετή ότι δεν σκόπευε ποτέ να τα ξαναβρεί με τον Στέργιο.

Ο Νικόλας λέει στη Λένια ότι ο πατέρας της δεν είναι ταξίδι, αλλά στη φυλακή κι αυτή η αποκάλυψη δημιουργεί έντονη ταραχή στη μικρή, ενώ η Αγάπη πάει στο σπίτι του Ορέστη με καθαρά ερωτικές προθέσεις. Η φυλάκιση του Στέργιου επηρεάζει τις ισορροπίες, αλλά δεν καταφέρνει να μειώσει τη χαρά και τη συγκίνηση που φέρνει στην οικογένεια Ταξοπούλου και στους φίλους της η υιοθεσία της Ελισάβετ.

Λίγο αργότερα ο Φίλιππος συναντά τη Φραντζέσκα σ’ ένα μπαρ. Συμπτωματικά εκεί βρίσκεται ο Ορέστης, που τους βλέπει μαζί και το παρεξηγεί. Παράλληλα η Ελισάβετ επισκέπτεται την Αγάπη και την ενημερώνει πως τώρα πια μοιράζονται το ίδιο επίθετο. Ακολουθεί νέος μεγάλος καβγάς μεταξύ των δίδυμων κοριτσιών.

H Αγάπη απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον Φίλιππο και έρχεται πιο κοντά με τον Ορέστη. Η ώρα που θα μαθευτεί η νέα σχέση δεν αργεί. Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης αντιδρά στις πιέσεις της Αφροδίτης για να κάνουν οικογένεια.

Read More

And More