Δήμητρα Ματσούκα: “Εκτέλεσε” την Φαίη εν΄ ψυχρώ στον αέρα του “Πρωινού”! Ολος ο διάλογος-φαρμάκι…

Η αλήθεια είναι πως η Δήμητρα Ματσούκα ανήκει στη κατηγορία εκείνη των καλλιτεχνών που δεν αγαπούν ιδιαίτερα τις κοσμικές εκδηλώσεις, τις δημόσιες εμφανίσεις, τις δημόσιες σχέσεις, τις συνεντεύξεις, τα φώτα, την προβολή, τις αποκαλύψεις…

Η Δήμητρα Ματσούκα ανήκει στη κατηγορία εκείνη των καλλιτεχνών που άμα και όταν αποφασίσουν να μιλήσουν θα το κάνουν μόνο και μόνο για να προβάλουν προς τα έξω είτε κάποια νέα δουλειά που ετοιμάζουν, είτε την θεατρική τους πρεμιέρα.

Δεν της αρέσουν τα πολλά λόγια, δεν θέλει και να την ρωτούν πολλά! Και κυρίως; Δεν θέλει να την ρωτούν πράγματα που προσπαθούν να ρίξουν φως στη προσωπική της ζωή…

Σήμερα ,λοιπόν, η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε στο πλατό του “Πρωινού” για να μιλήσει για τα νέα της θεατρικά και πραγματικά η συζήτηση ανάμεσα σε ΄κείνη και στη Φαίη Σκορδά, βγήκε εκτός ελέγχου.

Στη προσπάθειά της η Φαίη να την κάνει να αποκαλυφθεί και να μοιραστεί με το κοινό κάποια πράγματα πιο δικά της, πιο ιδιαίτερα, η ηθοποιός έγινε έξαλλη. Και έγινε έξαλλη και φρόντισε και να το δείξει με όλους τους τρόπους και με όλους τους τόνους, εκτελώντας ουσιαστικά εν ΄ψυχρώ την Φαίη Σκορδά η οποία “πάγωσε” και δεν ήξερε τι να κάνει, τι να πει, πως να την αντιμετωπίσει… Εδώ ακριβώς είναι που είναι αισθητή η απουσία του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος θα περνούσε στην αντεπίθεση και θα το σήκωνε όλο στους ώμους του και θα άφηνε την ξανθιά παρουσιάστρια στο απυρόβλητο.

Και για να καταλάβεις το μέγεθος του… σαματά, ιδού ο διάλογος-φαρμάκι!

Φαίη: «Είσαι καλά και μόνη σου;». Η ηθοποιός της απάντησε:
Δήμητρα: «Είμαι καλά και μόνη μου. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι ευτυχισμένοι αλλά αυτά συμβαίνουν ή δε συμβαίνουν. Θα πω ψέματα αν σου πω ότι τώρα σκέφτομαι κάτι άλλο.»

Φαίη: «Το βράδυ όταν πέφτεις για ύπνο δε σκέφτεσαι…».

Δήμητρα: «Σκέφτομαι την Ελίζα Ντούλιτλ.»

Φαίη: «Τώρα εσύ πιστεύεις αυτό που λες;».
Δήμητρα: «Ναι, πίστεψέ με! Σκέφτομαι μόνο αυτό.»

Φαίη: «Θα προτιμούσες μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία ή θα προτιμούσες να συναντήσεις κάποιον που θα σε κάνει να τα βλέπεις όλα διαφορετικά;»
Δήμητρα: «Ελλείψει αυτού του κάποιου θα προτιμούσα την επιτυχία. Ας μην είμαι και απόλυτη.».
Φαίη: “Ναι, γιατί θα ήσουν λίγο προκλητική. Δεν σε αγχώνει αυτό το κομμάτι;».
Δήμητρα: «Όχι, να αγχώσει εσένα που έχεις μεγαλώσει. Εμένα γιατί;»
Φαίη: «Στο λέω γιατί είσαι πάρα πολύ καιρό σε αυτή τη φάση. Αλλάξαμε κανάλια, δεν κατέβηκες από τη σκάλα, είμαι μόνη μου σε αυτή την καρέκλα.»
Δήμητρα: «Μπορώ να έχω ενδιαφέρον και μιλώντας για άλλα ζητήματα. Δεν αντιμετωπίζω μία συνέντευξη σαν την εξομολόγηση στον παπά της ενορίας μου. Ακόμη και να μου συνέβαινε κάτι δεν θα το μοιραζόμουν μαζί σου στον αέρα. Δεν επιθυμώ καμία άλλου τύπου δημοσιότητα, γιατί μία πιπεράτη λεπτομέρεια καπελώνει την ουσία της όποιας πρεμιέρας. Ο λόγος που κάνουμε συνεντεύξεις πριν τις πρεμιέρες είναι για να μιλήσουμε για τη δουλειά μας. Μπορώ να έχω ενδιαφέρον και μιλώντας για άλλα ζητήματα. Δηλαδή, εμένα με βρίσκω πολύ συμπαθητική.»

Φαίη: «Σχετικά και με ένα θέμα οικονομικό που έχεις…»
Δήμητρα: “Τι γίνεται κάθε φορά που έρχομαι εδώ είναι σα να πηγαίνω στην εφορία της γειτονιάς μου και με καταδιώκεται έτσι;”

Καλό ε;;;

Read More

And More