Δημήτρης Σκαρμούτσος: Μιλά για πρώτη φορά για το “διαζύγιό” του με το Star και πετάει τα “καρφιά” του!

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την αποχώρηση του Δημήτρη Σκαρμούτσου από το Star, μιας και απ ΄ότι δείχνουν τα… τηλε-φαινόμενα, οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να βρουν κοινή γραμμή τηλεοπτικής πλεύσης, σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που θέλουν εκεί στο κανάλι της κάτω Κηφισιάς, να στήσουν τον δεύτερο κύκλο του “Master Chef”.

Όπως σου είχα γράψει λατρεμένη, οι Starικοί θέλησαν η νέα τηλεοπτική έκδοση του μαγειρικού τους ριάλιτι να έχει ένα αρκετά διαφορετικό τηλεοπτικό στήσιμο, έτσι ώστε να υπάρξει μεγαλύτερος ρυθμός, αλλά και μεγαλύτερη ένταση στα γυρίσματα, όπως επίσης σκέφτονται να ενισχύσουν κι ακόμα περισσότερο τον ρόλο της κριτικής επιτροπής.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος από την άλλη μεριά πρώτον δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει ένα πιο εντατικό πρόγραμμα γυρισμάτων λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων κι από την άλλη, αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος προφανώς και δεν συμφώνησε με αυτό το ύφος των αλλαγών που θέλησαν οι ιθύνοντες του καναλιού να επιχειρήσουν στο “Master Chef 2”.

‘Ετσι, πριν από λίγο τον είδαμε να μιλά στην κάμερα της εκπομπής “Εδώ”, γι ΄αυτό το ξαφνικό διαζύγιο και μπορώ να σου πω λατρεμένη, ότι ήταν αρκετά αποκαλυπτικός, μιας και θέλησε να πει την δική του αλήθεια χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, χωρίς φυσικά να παραλείψει να πετάξει και τα… “καρφάκια” του!

Τι ακριβώς είπε;

“…Ακούγονται πάρα πολλά και πολλά από αυτά δεν ισχύουν. Στεναχωριέμαι όταν λέγονται πράγματα, γιατί πέρα από εμένα που ξέρω πως να το αντιμετωπίσω, τα ακούνε και δικοί μου άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι γίνεται και παίρνουν τηλέφωνα. Έφυγα γιατί έπρεπε να φύγω. Νομίζω ότι το project πήγαινε σε έναν τελείως διαφορετικό δρόμο από αυτό που εγώ ξέρω να κάνω. Δηλαδή, τόσα χρόνια που κάνω τηλεόραση είμαι αυτός. Είμαι ο εαυτός μου. Για αυτό νομίζω ότι με αγάπησε και ο κόσμος”, δήλωσε αρχικά ο γνωστός chef και έσπευσε να συμπληρώσει:

“Νομίζω ότι όλη η ιστορία ήταν ότι ήθελαν να το κάνουν ριάλιτι. Νομίζω ότι ο τυφώνας Survivor που χτύπησε από το δικό σας κανάλι τα υπόλοιπα κανάλια, εξαπλώθηκε σε όλα τα κανάλια. Εγώ δεν συμφωνούσα να γίνει ριάλιτι γιατί είναι ένα concept που είναι εξαιρετικό, καθαρά μαγειρικό και είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει ριάλιτι ένα τέτοιο concept. Είναι ένας διαγωνισμός μαγειρικής. Παίζεται σε πάρα πολλές χώρες στον κόσμο. Δεν έχει γίνει ποτέ ριάλιτι.
Αν κατάλαβα καλά, γιατί υπάρχει και μία παρεξήγηση, μπορεί να μην κατάλαβα εγώ καλά. Αλλά αν όντως αυτό ήθελαν να κάνουν, εγώ δεν ήμουν διατεθειμένος να το κάνω. Γενικώς δεν υπήρχε περίπτωση να παρατήσω εγώ κάτι στη μέση αν δεν ήταν σοβαρό. Ή να παρατήσω ένα τέτοιο concept στη μέση. Ούτε το κανάλι υπήρχε περίπτωση να παρατήσω, ούτε ένα τέτοιο concept”, κατέληξε.

Read More

And More