Διονύσης Αλέτρας: Τα… δύσκολα έρχονται για τον γνωστό pastry-chef!

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, τώρα τον έλεγχο χάνουμε… Θυμάσαι αυτό το κορυφαίο άσμα του Sakis; Ε, ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Διονύση Αλέτρα!

Όχι, δεν έκοψε η σαντιγύ, δεν… έκατσε η τούρτα, ούτε διαλύθηκαν τα ταρτάκια! Τα δύσκολα για τον γνωστό pastry-chef αρχίζουν τώρα και δεν έχουν να κάνουν με την γλυκιά του τέχνη!

Τα δύσκολα για τον Διονύση αρχίζουν τώρα και έχουν να κάνουν με την τηλεοπτική του πορεία. Ο γνωστός μάγος της ζαχαροπλαστικής, αποφάσισε να υποκύψει κι αυτός στη γοητεία της τηλεόρασης.

Αποτέλεσμα; Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή “La Biri”, δέχτηκε πρόταση-πρόσκληση προκειμένου να συμμετέχει κι αυτός στο ολοκαίνουργιο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, “Nomads”.

Βλέπεις λατρεμένη, οι “Νομάδες” είναι το μεγάλο τηλεοπτικό στοίχημα των Αντεννικών για την νέα τηλεοπτική σεζόν και τρέχουν όλοι από τώρα, προκειμένου να καταφέρουν να οργανωθούν και να οργανώσουν το συγκεκριμένο πρότζεκτ, όσο το δυνατόν πιο άμεσα και άρτια.

Ανάμεσα στα άλλα ,λοιπόν, έχει ξεκινήσει και το… σαφάρι των παικτών, μιας και σε ένα μεγάλο μέρος το μυστικό της επιτυχίας ενός ριάλιτι, βρίσκεται στο τρόπο με τον οποίο θα επιλέξεις και θα συνθέσεις το παζλ των ανθρώπων που θα χρησιμοποιήσεις.

Ο Διονύσης Αλέρτας είναι πανέτοιμος να αποχωριστεί όλες τις… σύγχρονες ανέσεις και να μεταμορφωθεί από Σεπτέμβρη σε έναν πολύ γοητευτικό “Νομάδα”!!!

Read More

And More