Δούκισσα Νομικού : Αποκτά δική της εκπομπή στο Mega ;

Οπως σας έγραψα προ ημερών, η Δούκισσα Νομικού είναι το πουλέν του Mega. Είναι το πρόσωπο εκείνο που έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο παιδί, μιας και το πιστεύουν τηλεοπτικά πολύ εκεί στην Μεσογείων και πιστεύουν πως με την κατάλληλη βοήθεια μπορεί στο άμεσο τηλεοπτικό μέλλον, να κάνει μεγάλη καριέρα στην τι-βιτσα μας !

Ετσι, λοιπόν, οι συζητήσεις γύρω απο το πρόσωπό της παίρνουν και δίνουν, αφού θέλουν να την στηρίξουν και να την αξιοποιήσουν τηλεοπτικά, όσο καλύτερα γίνεται. Αποτέλεσμα; Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στα μέσα της φετινής σεζόν, όμως, στο Μεγάλο Κανάλι ,ήδη, έχουν ξεκινήσει τα… μαγειρέματα για του χρόνου.

Οι άνθρωποι του προγράμματος έχουν βάλει κάτω τις ιδέες τους (πλησιάζει άλλωστε και το διεθνές τηλεοπτικό παζάρι των Καννών – θα γίνει στις αρχές Απριλίου – απ ΄όπου τα κανάλια παραδοσιακά αγοράζουν τα πρότζεκτ που θα δούμε απο Σεπτέμβρη στον αέρα…) και το κυριότερο ; Τα οικονομικά τους και έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν σιγά-σιγά την τηλε-στρατηγική της επόμενης χρονιάς.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, μέσα σε αυτά τα νέα πλάνα του καναλιού, η Δούκισσα όχι μόνο συμπεριλαμβάνεται, αλλά συμπεριλαμβάνεται και με πολύ βασικό ρόλο. Οι άνθρωποι του Mega, σκέφτονται σοβαρά – αν τους το επιστρέψει ο προυπολογισμός τους – του χρόνου να προχωρήσουν στην δημιουργία ψυχαγωγικής, πρωινής εκπομπής και το Σαββατοκύριακο (για πρώτη φορά στην τηλεοπτική τους ιστορία) και αυτή την εκπομπή να την αναθέσουν στην Δούκισσα, γιατί θεωρούν πως έχει και την τσαχπινιά και την λάμψη, αλλά και το ταμπεραμέντο που χρειάζεται για να βρεθεί σε αυτό το πόστο, με την κατάλληλη βέβαια πάντα, καθοδήγηση.

Είπαμε, σιγά-σιγά μπορεί να κάνει σωστή τηλεοπτική καριέρα το… κορμί, πατριώτη !

Read More

And More