Δυναμικό come – back σχεδιάζει η Ελεονώρα !

Παραλία για παραλία και νησάκι για νησάκι δεν έχει αφήσει αυτό το καλοκαίρι η Ελεονώρα Μελέτη ! Η γνωστή παρουσιάστρια χαίρεται τον ήλιο και την θάλασσα με όλες τις δυνάμεις, μιας και ο χειμώνας που την περιμένει θα είναι δύσκολος και απαιτητικός και έτσι φροντίζει να φορτώσει για τα καλά τις μπαταρίες της.

Βλέπετε, η Ελεονώρα αυτό τον χειμώνα σχεδιάζει και πάλι να το παίξει σε διπλό τηλεοπτικό ταμπλό στο Star ! Τι εννοώ μ ΄αυτό; Πως εκτός από την παρουσία της στην “Πρωινή της Μελέτη” που συνεχίζει ακάθεκτη την τηλεοπτική της πορεία, θα επιστρέψει και πάλι στο… ενημερωτικό της πόστο !

Με άλλα λόγια; Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελεονώρα εκτός από την εκπομπή, από Σεπτέμβρη θα βρίσκεται και πάλι κανονικότατα στην υπηρεσία των ειδήσεων του Star, μιας και τα είπε, τα συζήτησε και τα συμφώνησε με τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού Σταμάτη Μαλέλη, να αναλάβει και πάλι την εκφώνηση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα.

Αλλωστε, ουσιαστικά από το δελτίο δεν είχε αποχωρήσει ποτέ… Απλώς, λόγω “Dancing with the stars” είχε ζητήσει σχετική άδεια την οποία και της την παραχώρησε ο ισχυρός άνδρας του καναλιού και τώρα πρέπει να επιστρέψει ξανά στις επάλξεις του δελτίου !

Read More

And More