Ε. Μανωλίδου : “Καλούμαι να δημιουργήσω μία άλλη εκπομπή, γιατί αυτή που μου έδωσαν δεν πάει” !

Υπέρλαμπρη και με ένα τεράστιο χαμόγελο (τύφλα να ΄χει η Colgate…) εμφανίστηκε χθες το βράδυ η Ευγενία Μανωλίδου στον Θέμο Αναστασιάδη, όπου και πραγματικά την είδαμε να μιλάει για… “Ολα” και κυρίως ; Για τα απογοητευτικά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει η καθημερινή εκπομπή της “Dancing with the stars, daily”, η οποία κοντεύει να οδηγήσει τους Αντεννικούς σε… χαρακίρι !

Ετσι, χωρίς να χάνει στιγμή το χαμόγελό της η Ευγενία, την είδαμε να παίρνει τ΄… όπλο της και χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος και ευγένεια – είπαμε έχει το όνομα έχει και την χάρη – τα έριξε τα… καρφάκια της, δεν παρέλειψε να στείλει και τα… μηνυματάκια της προς όλες τις κατευθύνσεις, όπως επίσης και να μας… προειδοποιήσει πως αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, προκειμένου να σωθεί η εκπομπή !

Τι είπε ,λοιπόν, μεταξύ άλλων ;

“…Στο BBC όταν βγήκε στον αέρα το “Dancing Daily” ενθουσιάστηκαν, στον ΑΝΤ1 πάλι, έπεσαν… τέζα με την εκπομπή ! Μετά την πορεία ,λοιπόν, που σημείωσε τις πρώτες μέρες, αποφάσισα την ημέρα που είχα τον Τρύφωνα καλεσμένο, να τα ανατρέψω όλα… Μπήκα μέσα στο γραφείο, ρώτησα τι έχουμε και τα ανέτρεψα όλα. Πήρα τον Τρύφωνα – με τον οποίο γνωριζόμαστε χρόνια – και του άλλαξα τα φώτα. Ετσι, κάναμε μία πολύ ωραία εκομπή, λυθήκαμε περισσότερο και περάσαμε καλύτερα…” δήλωσε η Ευγενία στον Θέμο, χωρίς φυσικά να χάνει στιγμή το χαμόγελο και την… γλυκύτητά της, κι ας διέκρινε κανείς από χιλιόμετρα πως απο μέσα… έβραζε !

Οσο για το τι πρόσθεσε στην συνέχεια ;

“…Μέχρι την ημέρα που φιλοξένησα τον Τρύφωνα, τελείωνε η εκπομπή και έλεγα μέσα μου “πάει και σήμερα” με μία ανακούφιση. Μέχρι εκείνη την ημέρα δεν είχα νιώσει να πω, αυτό το “τι κρίμα που τελείωσε, ήθελα λιγάκι ακόμα”. Αυτή η εκπομπή είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για μένα. Είναι η δυσκολότερη μακράν εκπομπή που έχω κάνει μέχρι τώρα… Βλέπετε, καλούμαι να δημιουργήσω μία άλλη εκπομπή, γιατί αυτή που μου έδωσαν, δεν πάει ! Τι να κάνουμε τώρα ;…”

Αν αναρωτιέστε δε, ποιο είναι το δικό μου σχόλιο; “Ευγενία, εσύ σούπερ-σταρ..” και τα όποια συμπεράσματα δικά σας !

Read More

And More