Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.04.2011 | 09:00
Νάνσυ Νικολαΐδου

"Εδέμ" και "Ζωή"... Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα κι αυτή την εβδομάδα !

Εδέμ και Ζωή... Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα κι αυτή την εβδομάδα !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Τα μυστικά της Εδέμ...

Μεγάλη Δευτέρα
: Ο Λουκάς ζητάει από την Εριέττα να του μιλήσει για το παρελθόν της και για την εποχή που ήταν παντρεμένη. Εκείνη, όμως, του εξηγεί ότι όλες αυτές οι μνήμες την πονάνε πολύ και δεν είναι ακόμα έτοιμη να μιλήσει γι' αυτές. Η απουσία της Μαρίλιας από το σπίτι είναι αβάσταχτη για την Εύα και την Αγγέλα. 'Ετσι, η Αγγέλα αποφασίζει να πάει να την βρει και να της ζητήσει συγνώμη, ελπίζοντας πως έτσι θα γυρίσει κοντά τους. Η Δάφνη εξηγεί στον Ηλία ότι κέρδισαν μια ακόμα μικρή παράταση και μπορεί να παραμείνει στην Εδέμ και το Πάσχα αλλά μετά θα πρέπει να φύγει, όμως ο Ηλίας δεν δείχνει να έχει συνείδηση της κατάστασης. Η Εριέττα αποφασίζει να εμπιστευτεί στον Στέφανο το παρελθόν της και του εξομολογείται τα πάντα για τη ζωή της. Αυτό το γεγονός τούς φέρνει πιο κοντά. Η Νταίζη βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Στέλλας. Στα μάτια της Νταίζης, η Στέλλα γίνεται η μάνα που δεν γνώρισε ποτέ και κοντά της βρίσκει τη στοργή που στερήθηκε...

Μεγάλη Τρίτη : Η παρέα λαμβάνει κλήσεις για να παραστούν ως μάρτυρες στον ανακριτή. Ο Λουκάς τούς συγκεντρώνει και τους εξηγεί τον τρόπο που πρέπει να χειριστούν την κατάσταση. Ο Πέτρος προτείνει στην Αντιγόνη να την χρησιμοποιήσει ως μάρτυρα υπεράσπισής του και εκείνη να δηλώσει πλήρη άγνοια για όλα τα συμβάντα του παρελθόντος. Η Αντιγόνη, η οποία επιθυμεί σαν αντάλλαγμα να την υπερασπιστεί στη δίκη, της ζητάει εικοσιτέσσερις ώρες για να το σκεφτεί. Η Αγγέλα ζητάει συγνώμη από τη Μαρίλια για το χαστούκι και εκείνη πείθεται να γυρίσει στο σπίτι και να γιορτάσουν το Πάσχα όλοι μαζί. Η Δάφνη πείθει την παρέα να γιορτάσουν, για τελευταία φορά, το Πάσχα στην Εδέμ, γεγονός που θα χαροποιήσει και τον Ηλία. Η Μελίτα και η Αμαλία αποφασίζουν να πάνε στη Σύρο. Ο Πέτρος προειδοποιεί τον Στέφανο ότι έχει πάρα πολλά στοιχεία εναντίον του, τα οποία θα μπορούσαν να τον καταστρέψουν. Είναι, όμως, πρόθυμος να τα ξεχάσει αν εκείνος του εξασφαλίσει τη σιωπή της Αντιγόνης.

Μεγάλη Τετάρτη : Ο Χρήστος, με τη βοήθεια της Νταίζης, καταφέρνει για μια ακόμη φορά να κουκουλώσει την αλήθεια. Καλύπτει τον Λευτέρη, αλλά ο αστυνόμος δεν φαίνεται να πείθεται. Ο Στέφανος εξηγεί στην Αντιγόνη ότι ο Πέτρος τον εκβιάζει ανοιχτά και ζητάει επίμονα την πληροφορία για το πτώμα του Αραβαντινού, ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Η Αντιγόνη, όμως, του εξηγεί ότι θα χειριστεί μόνη της την κατάσταση. Η Μαρίλια γυρίζει σπίτι και εξομολογείται ότι έχει σχέση με έναν παντρεμένο, ο οποίος έχει και δύο παιδιά. Η Εύα προσπαθεί να της εξηγήσει ότι αυτός την εκμεταλλεύεται. Η Μαρίλια, όμως, τους ζητάει να κόψουν τον έλεγχο και το κήρυγμα, διότι θα την αναγκάσουν να ξαναφύγει από το σπίτι. Ο Λευτέρης ενημερώνει την Εύα ότι ο αστυνόμος είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει όλη την αλήθεια για το σπίτι στο βουνό. Καταλήγουν να μαλώνουν, επειδή της το έκρυψε τόσο καιρό. Η Αντιγόνη αρνείται την προσφορά του Πέτρου και τον προειδοποιεί να μην τολμήσει να απειλήσει ούτε εκείνη, ούτε τον Στέφανο. Ο αστυνόμος ανακαλύπτει ότι το σπίτι στο βουνό το είχαν επισκεφθεί, εκτός από τον Λευτέρη και τον Χρήστο, ο Στέφανος και η Εριέττα. 'Ετσι, τους μαζεύει όλους στην Ασφάλεια.

Η ζωή της άλλης...

Μεγάλη Δευτέρα
: Ο Αλέξης συναντά τον Χριστόφορο και συζητούν σχετικά με την Ξένια, προσπαθώντας να καταλήξουν σε ένα ασφαλές σχέδιο... Η Ξένια βλέπει την Ελπίδα με τον Αλέξη και υποψιάζεται ότι κάτι παίζει μεταξύ τους. Ο Ηλίας, μετά από σκέψη, ανακοινώνει στη Βάσω ότι αποφάσισε να αναλάβει την εταιρεία της μάνας του. Το μεταξύ, η Τόνια με την Ελπίδα αποκαλύπτουν στη Βάσω και τον Ηλία  μια κίνηση που έκαναν εναντίον του Σωτήρη.

Μεγάλη Τετάρτη : Η Βιβή οργανώνει πάρτι για τις φίλες της προς τιμήν της Μελίνας και της Τιτίκας, όπου διαδραματίζονται διάφορα ευτράπελα. Η σχέση Θάλειας και Γιάννη είναι τεταμένη καθώς ο Γιάννης ζηλεύει. Η Ελπίδα καλεί τον Αλέξη και τη Στέλλα στο ρεστοράν για να τους ευχαριστήσει. Η ατμόσφαιρα ανάμεσα στα δύο ζευγάρια είναι περίεργη. Ο Σωτήρης αντιμετωπίζει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Η Κάτια θυμάται ένα πολύ σκοτεινό κομμάτι του παρελθόντος της και δε μπορεί να το αντιμετωπίσει.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 0:02

Top 10