Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.02.2011 | 15:05

"Εδέμ" και "Ζωή"... Τι θα δούμε σήμερα !

Εδέμ και Ζωή... Τι θα δούμε σήμερα !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τα μυστικά της Εδέμ...

Ο Λουκάς φοβάται ότι θα έρθει μια μέρα που η Νόρα δεν θα τον αγαπάει. Η Νόρα προσπαθεί να καθησυχάσει τις ανασφάλειές του, εξηγώντας του ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα φέρει το αύριο, όμως εκείνη θα τον αγαπάει μια ζωή. Η Μελίτα ζητάει από τον Στέφανο να αφήσει πίσω το θέμα με τα διαμάντια και να συνεχίσουν τη ζωή τους, αλλά εκείνος της ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από ό,τι δικαιούται.

Η Νταίζη μαζεύει όλους τους εμπλεκόμενους με τα διαμάντια στο σπίτι της και τους αποκαλύπτει ότι η ίδια τα είχε κλέψει από τον Λευτέρη αλλά κάποιος από αυτούς τα έκλεψε από εκείνη. Παράλληλα τους δηλώνει ότι αν δεν της επιστρέψουν όσα της πήραν, θα καταγγείλει τα πάντα στην αστυνομία. Ο Λουκάς συμβουλεύει την Εριέττα να δώσουν στη Νταίζη το μερίδιο που ζητάει. Για πρώτη φορά ο Χρήστος τάσσεται ανοιχτά υπέρ της Νταίζης και ξεκαθαρίζει στον Στέφανο πως αν την πειράξουν, θα τον βρουν απέναντί τους.

Η ζωή της άλλης...

Η ανησυχία της Ξένιας μεγαλώνει, καθώς η Κάτια φαίνεται αποφασισμένη να ερευνήσει ποιος άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό της. Ο Στέφανος πηγαίνει καινούριο υλικό με το DNA της Ξένιας στο εργαστήριο του Κυριάκου και περιμένει τα αποτελέσματα με μεγάλη αγωνία. Η Βάσω, ανήσυχη που η Τόνια δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά της, αποφασίζει να πάει η ίδια από το σπίτι της να δει πως είναι η κόρη της. Μια δυσάρεστη έκπληξη την περιμένει εκεί...

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10