Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.03.2011 | 15:00

"Εδέμ" και "Ζωή"... Τι θα δούμε σήμερα !

Εδέμ και Ζωή... Τι θα δούμε σήμερα !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τα μυστικά της Εδέμ...

Η παρέα ανησυχεί, μήπως με αφορμή το φόνο της 'Αννας, η Νταίζη θα τους μπλέξει πάλι σε περιπέτειες, με τους εκβιασμούς της. Η Δάφνη, διαλυμένη μετά την αποκάλυψη ότι η νέα ιδιοκτήτρια της Εδέμ είναι η Αντιγόνη, αποφασίζει να μετακομίσει άμεσα από το σπίτι και ξεκινάει το πακετάρισμα. Ο Ηλίας δεν μπορεί να πιστέψει πως μετά από τόσα χρόνια θα αφήσει τον τόπο και το σπίτι όπου έζησε μια ολόκληρη ζωή.

Ο Λουκάς κάνει μια τελευταία προσπάθεια να μεταπείσει την Αντιγόνη, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. 'Οταν η Νταίζη μαθαίνει ότι η Αντιγόνη έχει στην κατοχή της την Εδέμ, γίνεται έξαλλη. Η Εριέττα φοβάται πιθανές εμπλοκές με την υπόθεση του φόνου και ο Στέφανος τής συμπαρίσταται. Η Νταίζη προειδοποιεί τη Στέλλα να μείνει μακριά από τον Ρούσσο και να μην εμπλακεί μαζί του, γιατί υπάρχουν πολλά στο παρελθόν του που τα αγνοεί και θα απογοητευτεί όταν δει το πραγματικό του πρόσωπο. Η παρέα βοηθάει στη μετακόμιση της Δάφνης και του Νικόλα και αποχαιρετάει την Εδέμ.

Η ζωή της άλλης...

Η Ξένια είναι αποφασισμένη να μη μάθει κανείς τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Ο Χάρης πιέζει την Ελπίδα να είναι και πάλι μαζί... Ο Φάνης κάνει μία απόπειρα να πλησιάσει την Τόνια ανησυχώντας για εκείνη, ενώ ο Γιάννης στηρίζει την Θάλεια στις δύσκολες ώρες που περνάει...
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10