Εφιαλτική μέρα η χθεσινή για την Ελένη! Τσάμπα το ξεκατίνιασμα…

Εντάξει, η Ελένη Μενεγάκη φέτος ζει τα… ύστερα του κόσμου! Ποιος να της το έλεγε μέχρι και πριν από κάποια χρόνια – κάποια λίγα χρόνια – πως θα έφτανε στο σημείο να ξεκατινιάζεται σε ζωντανή,πανελλήνια μετάδοση και να μην νοιάζεται κανένας ή σχεδόν κανένας;

Χθες η γαλανομάτα μάγισσα του Alpha είπε να προχωρήσει σε γενναίες αποκαλύψεις έχοντας απέναντί της τον Πέτρο Κωστόπουλο, με τον οποίο η κόντρα της τα τελευταία χρόνια έτεινε να γίνει κάτι σαν… αστικός μύθος και αντί τα μηχανάκια να πάρουν φωτιά και να χτυπήσουν κόκκινο, το μεσημεριανό μαγκαζίνο της έσπαγε στους πίνακες τηλεθεάσης το προηγούμενο ιστορικό χαμηλό που είχε σημειώσει στην αρχή της εβδομάδας και έπεφτε ακόμα πιο κάτω.

Με άλλα λόγια η “Ελένη” δεν τα κατάφερε να κρατηθεί καν στο 16,0% και 17,0% της πρεμιέρας. Η χθεσινή εκπομπή σημείωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 14,9%, ενώ στα νεανικά κοινά μόλις που κατάφερε να σκαρφαλώσει στο 20,0%!!!

Επιδόσεις κανονικός εφιάλτης, γιατί μην ξεχνάς πως μιλάμε για την Ελένη, για την μία και μοναδική Ελένη στην οποία υποκλινόταν η Nielsen και παλιότερα η AGB!!!

Μιλάμε για την Ελένη που είχε τα 30άρια και τα 25άρια στο τσεπάκι της και που αρκούσε μόλις κι ένα τίναγμα του μαλλιού και ένα… πετάρισμα της βλεφαρίδας για να εκτοξεύσει την τηλεθέαση της εκπομπής στα ύψη και να τρελάνει τα νεανικά κοινά, προκαλώντας ίλιγγο στους αντιπάλους της.

Μήπως έφτασε η στιγμή για να αλλάξουν οι τηλεοπτικοί καιροί, οι μόδες και οι παγιωμένες συνήθειες;;; Θα δείξει…


Read More

And More