Ειρήνη Κολιδά: Αποκαλύπτει αν εισέπραξε την… αστρονομική αποζημίωση που ακούστηκε μετά τον τραυματισμό της στο “Survivor”!

Στο… τρελό χορό του “Survivor” χορεύουν εδώ και περίπου δύο μήνες όλα τα εγχώρια μέσα μαζικής επικοινωνίας, μιας και το “Survivor” πουλάει ή μάλλον… ξεπουλάει και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, είτε είναι φανατικός οπαδός, είτε είναι φανατικός πολέμιος του συγκεκριμένου προγράμματος.

Όλο αυτό ,λοιπόν, το… εξωπραγματικό σκηνικό που έχει δημιουργηθεί, έχει ως αποτέλεσμα να ακούγονται και να λέγονται πολλά, χωρίς κάποια από αυτά τελικά να έχουν δόση αλήθειας.

Έτσι, τις προάλλες ακούστηκε έντονα πως τόσο η Ειρήνη Κολιδά,όσο και ο Μάριος Πρίαμος, μετά τον τραυματισμό τους στο “Survivor”, η παραγωγή του παιχνιδιού και το κανάλι, σχεδιάζουν να τους κάνουν… “χρυσούς”, δίνοντάς τους ένα τεράστιο ποσό ως αποζημίωση, για όσα όλα τους συνέβησαν.

Έχει ,λοιπόν, ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι αποκάλυψε η ίδια η Ειρήνη Κολιδά σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “TV Εθνος”. Ερχόμενη στην Ελλάδα την περίμενε και η… αστρονομικού ύψους αποζημίωση όπως είχε γραφτεί και ακουστεί;

“…Όχι, σε καμία περίπτωση. Δεν πήραμε καμία αποζημίωση”, απαντά η Ειρήνη χωρίς δεύτερη σκέψη διαψευδοντας έτσι όλα εκείνα τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ακριβώς το αντίθετο και σπεύδει να συμπληρώσει: “Αυτό που συζητήσαμε με την παραγωγή, είναι το γεγονός πως αν θέλουμε μπορούμε να πάρουμε μέρος στον επόμενο κύκλο του προγράμματος, δηλαδή, στο “Survivor 2″…”

Read More

And More