Είσαι έτοιμη να βάλεις… “Κόκκινο Νυφικό”;

Στο ρυθμό του Ανδρέα Γεωργίου χορεύει ο Alpha! Και μπράβο του… Το κανάλι της Κάντζας κατάφερε αυτό το καλοκαίρι να πετύχει την μεταγραφή του καλοκαιριού και τώρα; Τώρα εννοείται πως μετά Βαίων και κλάδων ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει τις δύο ολοκαίνουργιες σειρές του Ανδρέα και της Βάνας Δημητρίου, βεβαίως-βεβαίως!
Εκτός ,λοιπόν, από το “Τατουάζ”, στο πρόγραμμα του Alpha έρχεται και το εντελώς διαφορετικό “Κόκκινο Νυφικό”! Μία σειρά η οποία δεν θυμίζει στο τρόπο και στη φιλοσοφία που έχει δημιουτργηθεί ούτε το “Μπρούσκο”, ούτε φυσικά και το “Τατουάζ”!
Εδώ έχουμε να κάνουμε με… τρεις γαμπρούς, με τρεις υποψήφιες νύφες, αλλά και με τρεις φόνους! Τρία νυφικά βαμμένα κόκκινα…Τι ενώνει αυτές τις γυναίκες, που δεν πρόλαβαν να φτάσουν μέχρι το νυφικό κρεβάτι; Τι κοινό μπορεί να έχουν οι τρεις γαμπροί που πένθησαν προτού να χαρούν; Πότε ένας γάμος βάφεται με αίμα; Ποιος θα μπορέσει να δώσει τις απαντήσεις;
Ο Μανώλης (Νίκος Πουρσανίδης), από την Κρήτη, έχει πολλά γίδια. Ο Φίλιππος (Δημήτρης Γκουτζαμάνης), από τις Σπέτσες, έχει πολλά λεφτά. Ο Δημήτρης (Δημήτρης Κουρούμπαλης), από την Θεσσαλονίκη, έχει πολλά φέρετρα…στο γραφείο κηδειών του. Και οι τρεις χήρεψαν στα σκαλιά της εκκλησίας. Μοιραίο; Προσχεδιασμένο; Γιατί έχουν τόσα πολλά να κρύψουν; Ποια είναι η Πόλυ (Σοφία Πριόβολου) η…απρόβλεπτα σεξουαλική ιδιοκτήτρια ατελιέ νυφικών; Ποιος ο ρόλος της στην ιστορία; Κι η άλλη; Η Μάιρα (Ελένη Βαΐτσου), που εμφανίζεται από το πουθενά στο μπιστρό της Λούση (Κωνσταντίνα Μιχαήλ); Και ποια είναι η Λούση τελοσπάντων; Γιατί κάθε της συμβουλή είναι νόμος; Μεγάλο το μπέρδεμα!
Τεράστια ερωτηματικά αναβοσβήνουν «κίνδυνο» πάνω από όλων τα κεφάλια. Εκεί, έρχεται ο άνθρωπος που θα κληθεί να κάνει τα ερωτηματικά τελείες και να λύσει το άλυτο έγκλημα. Ο Όμηρος (Θεοχάρης Ιωαννίδης), «επαγγελματίας» ντεντέκτιβ ο οποίος δυσκολεύεται να ξεχωρίσει το πραγματικό από το φαντασιακό. Αυτός, που τον κατατρέχει ένα ασυνήθιστο φάντασμα. Κι όμως, σ’ εκείνον θα απευθυνθούν οι τρεις γαμπροί. Γιατί; Ο Όμηρος, ξαφνικά, θα βρει και συνοδοιπόρους στην περιπέτειά του.
Τρεις νέες κοπέλες, τρεις σύγχρονες Αμαζόνες, τρία λαγωνικά:την Κατρίνα (Γιούλικα Σκαφιδά), την Σίλια (Δανάη Σκιάδη) και την Στάμη (Ευδοκία Ρουμελιώτη). Στην πραγματικότητα πρόκειται για τρία άνεργα κορίτσια (τα δύο, δε παπαδοπαίδια) τα οποία διαβάζουν την αγγελία τού Όμηρου και είναι έτοιμα να υποδυθούν ακόμα και τις ιδιωτικές ντετέκτιβ, προκειμένου να βρουν δουλειά. Θα καταφέρει ο αποτυχημένος Όμηρος και τα κορίτσια του να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες;
Αστυνομικό μυστήριο, φόνοι, έρωτες αλλά και ευτράπελα μπλέκονται στην ανατρεπτική κωμωδία του Alpha, «Κόκκινο Νυφικό». Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθεσία ο Αντρέας Γεωργίου. Πρωταγωνιστούν: Θεοχάρης Ιωαννίδης, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Γιούλικα Σκαφιδά, Δανάη Σκιάδη, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Νίκος Πουρσανίδης, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Στέφανη Χαραλάμπους και Σοφία Πριόβολου.
Στον ρόλο της Λούση, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.
Στον ρόλο του παπα-Φώτη, ο Γιώργος Ζένιος.
Στον ρόλο της Μάιρας, η Ελένη Βαΐτσου.
Guests: Ορφέας Αυγουστίδης, Γιώργος Χρανιώτης

Read More

And More