Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.03.2011 | 17:10
Νάνσυ Νικολαΐδου

Εξορίζει ο ΑΝΤ1 το "Χωρίς Ορια" στην καμένη τηλεοπτική γη της Τρίτης, απέναντι από τον Λάκη !

Εξορίζει ο ΑΝΤ1 το Χωρίς Ορια στην καμένη τηλεοπτική γη της Τρίτης, απέναντι από τον Λάκη !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Μετά τις χαμηλές πτήσεις που σημείωνε κάθε Παρασκευή βράδυ το "Χωρίς Ορια" στους πίνακες τηλεθέασης της AGB, οι Αντεννικοί φαίνεται πως έφτασαν στα... όριά τους και αποφάσισαν να πάρουν τα μέτρα τους ! Ποια είναι τα μέτρα αυτά; Οχι, η σειρά δεν κόβεται - μην πάει ο νους σας τόσο πολύ στο κακό - αλλά... εξορίζεται !

Εξορίζεται στην... καμένη τηλεοπτική γη της Τρίτης, όπου ως γνωστόν παρουσία "Τσαντιριού" και Λάκη, όλα τα υπόλοιπα προγράμματα εξαφανίζονται με συνοπτικές διαδικασίες από τον τηλεοπτικό χάρτη. Και για να ακριβολογώ, το "Χωρίς Ορια" δεν εξορίζεται μόνο στα βράδια της Τρίτης... Η σειρά δέχεται ακόμα ένα χτύπημα κάτω από την μέση, αφού οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου δεν αποφάσισαν να την μετακομίσουν μόνο σε μία ώρα και μέρα μετάδοσης που δεν θα την βλέπει κανείς, αλλά... επισπεύδουν και το φινάλε της ! 

Η σειρά θα μας το κουνήσει το μαντήλι μία ώρα αρχύτερα, αφού κάθε Τρίτη θα μεταδίδονται τα επεισόδια... δύο - δύο, προκειμένου να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. 

Και αν αναρωτιέστε γιατί δεν κόβει ο ΑΝΤ1 την σειρά από την στιγμή που δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τις επιδόσεις της,  πρέπει να σας πω, πως δεν μπορεί, αφού έχουν ήδη γυριστεί όλα τα επεισόδια. Βλέπετε, η συγκεκριμένη σειρά, είναι μία απο τις σειρές εκείνες που είχε ο ΑΝΤ1 στο συρτάρι για δύο χρόνια τουλάχιστον και με καθυστέρηση δύο ετών, αποφάσισε να την βγάλει στον αέρα.

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10