“Ελα στη θέση μου”: Κι όμως ο “Αχιλλέας” και η “Ρενάτα” έρχονται επικίνδυνα κοντά στο αποθηκάκι της αυλής…

Οι εξελίξεις τρέχουν στην καθημερινή σειρά του Alpha, “Έλα στη θέση μου”, με τα μηχανάκια της Nielsen καθημερινά να χτυπούν “κόκκινο”, αφού αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, οι ιστορίες όλων των ηρώων τρελαίνουν τους φαν των καθημερινών τηλεοπτικών σειρών του είδους.

Πράγματα και θάματα ,λοιπόν, έρχονται προσεχώς στους δέκτες μας, με την Φαίη με τον Βλάση αρχικά, να τακτοποιούν το σπίτι, μετά τη δήθεν κλοπή, σαν αγαπημένο αντρόγυνο, ενώ ο Αχιλλέας με τη Ρενάτα επιτέλους έρχονται κοντά μέσα στο… αποθηκάκι της αυλής.

Στον ίδιο ρυθμό χτυπάει και η καρδιά του Μίμη και της Ισμήνης, που φιλιούνται στο σπίτι της, αλλά μια λάθος αντίδραση του Μίμη θα χαλάσει τα κέφια της Ισμήνης. Ο Δαμιανός προσπαθεί, από την άλλη, διακαώς να μάθει πληροφορίες για τη διαθήκη και καλεί τη Σύλβια, που θυμώνει πολύ που τη διέκοψαν από τον έρωτά της. Η Λίζα εμφανίζεται εκεί που δεν την περιμένει κανείς, ενώ η Αιμιλία ετοιμάζει δείπνο με τους δύο γιους της. Η ανάγνωση της διαθήκης του Πανίκου φέρνει αναστάτωση στον Βλάση λόγω της συμμετοχής του Αχιλλέα σε αυτήν.

Ο Αχιλλέας, απ’ την άλλη, πλέει σε πελάγη ευτυχίας σκεπτόμενος τη Ρενάτα. Αποφασίζεται η σύμπραξη όλων για τη σωτηρία της εταιρείας. Ο Μίμης αγχώνεται για να μη τα θαλασσώσει με την Ισμήνη και η Σύλβια κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον Μάκη. Ο Αχιλλέας πριν ριχτεί στη μάχη μαζί με την Αιμιλία και τον Βλάση, σπάει κάθε ρεκόρ ρομαντισμού προς τη Ρενάτα.

Ο Βλάσης ετοιμάζεται να δώσει μάχη με τη μητέρα του και τον Αχιλλέα στην εταιρεία σχετικά με το τι του ανήκει, αλλά κυρίως για τον απαξιωτικό τρόπο που αντιμετωπίζουν τη Φαίη. Ο Μίμης ζητάει από την Ισμήνη να του δώσει μια ευκαιρία και να συνεχίσουν αυτό που άρχισε μεταξύ τους. Ο Λεωνίδας φροντίζει να κρατήσει κρυμμένα τα μυστικά του Πανίκου. Η Ρενάτα και ο Αχιλλέας έχουν το δικό τους μυστικό, αφού κρατάνε ακόμα κρυφή τη σχέση τους από τον Βλάση και την Αιμιλία.

Κι ενώ η Φαίη και ο Δαμιανός σχεδόν ανοίγουν πόλεμο μεταξύ τους, η Αιμιλία συγκαλεί οικογενειακό συμβούλιο για να ανακοινώσει σε όλους τις αλλαγές που φέρνει στην εταιρεία η διαθήκη του Πανίκου. Κι αν ο Δαμιανός έχει κάθε λόγο να ξεσπάσει με τα νέα, μία άλλη αντίδραση είναι που τους εκπλήσσει όλους: Γιατί εκρήγνυται ξαφνικά ο Βλάσης και απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα;

Μια λιποθυμία θα φέρει πιο κοντά την Ελλη με τον Φώτη, αλλά θα ανάψει φωτιές για τον Δαμιανό. Η απόφαση του Βλάση και του Αχιλλέα να διοικήσουν από κοινού την εταιρεία θα χαροποιήσει την Αιμιλία…

Read More

And More