Έλενα Παπαρίζου: Γιατί αρνήθηκε να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του YFSF

Η Έλενα Παπαρίζου, στα καλύτερά της, κομψή, γελαστή, ερωτευμένη, στην πιο δημιουργική της φάση, ετοιμάζεται για την περιοδεία της ανά την Ελλάδα 3 χρόνια μετά την εμφάνισή της στη ΔΕΘ και είναι ενθουσιασμένη μ’ αυτό, όπως ενθουσιασμένη είναι και με την παρθενική της εμφάνιση σε μιούζικαλ, στο Nine του Γιάννη Κακλέα. ¨Εχει κάνει focus στη δουλειά της κι αυτό της δίνει ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια και όρεξη να κάνει κι άλλα πράγματα.

Γιατί όμως είπε όχι στη πρόταση του YFSF; “Μου είχε γίνει πρόταση να είμαι στην κριτική επιτροπή, αλλά θεώρησα πως σε αυτή τη φάση έπρεπε να κάνω focus στη μουσική. Ήμουν Σουηδία πάρα πολύ καιρό, επέστρεψα στην Ελλάδα, έκανα ένα μιούζικαλ που ήταν μια πολύ ωραία δοκιμασία, έμαθα πολλά, τώρα όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στο φυσικό μου περιβάλλον”, εξηγεί στη Σόνια Καζόνι και το περιοδιό People.

Όμως, θα κάνει ένα σόου στη Σουηδία, που ξεκινά το Σεπτέμβριο. “Ναι, αλλά αυτό δεν είναι τηλεοπτικό σόου, είναι ένα σόου σε νυχτερινό κέντρο. Ο κόσμος βγαίνει για ένα ωραίο δείπνο με τρία πιάτα σε ένα ωραίο μέρος για να ακούσει ζωντανή μουσική. Το πρόγραμμα, φυσικά, ξεκινά πολύ νωρίτερα από τα δικά μας μπουζούκια, στις 10.00 το βράδυ”, λέει για το My Way όπου θα εμφανίζεται μαζί με δύο διάσημους Σουηδούς performers, τον Claes Malmberg (με τον οποίο είναι και φίλοι) και τον Jan Malmsjö, με συνοδεία οχταμελούς μπάντας. Το τύπου Λας Βέγκας σόου που ετοιμάζει έρχεται σχεδόν ένα χρόνο μετά την περιοδεία της στη Σουηδία με το Diggilloo, άλλη μια αξέχαστη εμπειρία με σπουδαίους Σουηδούς καλλιτέχνες που τη γέμισε χαρά και ικανοποίηση.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή

Read More

And More