Ελένη Μενεγάκη: Αλήθεια, αυτός είναι ο λόγος που μεγάλωσε η διάρκεια της εκπομπής της!

Τηλεοπτικός συναγερμός έχει σημάνει από την Παρασκευή το βράδυ που έγινε γνωστό πως η “Ελένη”, πως η “Ελένη” του Alpha και η “Ελένη” όλων μας, αλλάζει διάρκεια!

Ναί, τέτοιος συναγερμός, ούτε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο! Η εκπομπή της Απόλυτης αλλάζει διάρκεια και γίνεται και ξανά μανά σου λέει τρίωρη…

Τόοοονοι μελάνης χύθηκαν για το τι μπορεί να σημαίνει αυτή η αλλαγή στην συγκεκριμένη εκπομπή και στο πρόγραμμα του Alpha. Τσάμπα σου… ξανά λέει γράψαμε τα χιλιάδες κείμενα όλο το καλοκαίρι, για την… δίωρη “Ελένη”.

Διάφοροι έσπευσαν να “ερμηνεύσουν” και το γεγονός αυτό, σαν μία κίνηση πανικού από την πλευρά της Απόλυτης, η οποία μπορεί φέτος να τα άλλαξε όλα, όμως, άσπρη μέρα στους πίνακες τηλεθέασης δεν έχει δει, οπότε έσπευσαν να σκεφτούν ότι γυρίζει και πάλι σιγά-σιγά και… διακριτικά, στην παλιά, τηλεοπτική συνταγή με την οποία μεγάλωσε γενιές και γενιές…

Ναι, άσπρη μέρα δεν έχει δει φέτος από την Nielsen η “βασίλισσα”, παρά το γεγονός ότι προσπαθεί… Και προσπαθεί σκληρά και με πείσμα, και στο λέω αυτό εγώ λατρεμένη, που όπως ίσως γνωρίζεις ,ήδη, δεν χαρίζομαι στην Ελένη.

Φροντίζω στην Ελένη να τα λέω… τσεκουράτα! Γιατί και την αγαπώ και την γνωρίζω προσωπικά και φυσικά έχω ατελείωτες απαιτήσεις από ΄κείνη. Εξ ΄ου και ο καυστικός σχολιασμός μου. Άλλωστε, είναι επίσης γνωστό, πως με ότι και όποιον πραγματικά δεν με ενδιαφέρει, πολύ απλά δεν ασχολούμαι!

Ας γυρίσουμε ,όμως, στα του ρεπορτάζ και έχω να σου πω ένα λατρεμένη… Όχι η Ελένη δεν πανικοβλήθηκε… Όχι η Ελένη δεν έχει ταραχτεί σε τέτοιο βαθμό που να αποφάσισε να προχωρήσει σε… ολική επαναφορά της παλιάς της εκπομπής.

Η γνωστή παρουσιάστρια απλούστατα τα συζήτησε με τον Alpha και αποφάσισαν να μεγαλώσουν την διάρκεια της εκπομπής της για τις γιορτές.

Ναί, η πιο μεγάλη Ελένη, είναι η γιορτινή Ελένη! Ο Άγιος Βασίλης ήρθε λίγο πιο νωρίς στην Κάντζα και μοίρασε δώρα στην Ελένη και η Ελένη τώρα πρέπει να τα μοιράσει κι αυτή με την σειρά της στον κόσμο.

Με άλλα λόγια; Υπήρξαν συγκεκριμένα χορηγικά πακέτα που κλείστηκαν λόγω εορτών, τα οποία η δίωρη Ελένη ήταν αδύνατον να προλάβει να μοιράσει και κάπως έτσι αποφασίστηκε λόγω των λαμπερών, χρυσών και σούπερ γιορτινών τετραγώνων της Ελένης, η εκπομπή να μεγαλώσει κατά 50 λεπτά.

Ξενέρωτη ή όχι, αυτή είναι η αλήθεια για την εκπομπή της Ελένης. Ναί, γιατί υπάρχουν κι αυτές οι στιγμές στο μαγικό κόσμο της τηλεόρασης που κάνουν την διαφορά και δεν κρύβουν πίσω τους κάποιο… “σκοτεινό σενάριο συνομωσίας”!

Τουτέστιν, η καθημερινή “Ελένη” θα ξανά γίνει δίωρη, κανονικά και με τον νόμο μετά την Πέμπτη 21 του μήνα!

Read More

And More