Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε ποιό συνεργάτη της θα έχει και του χρόνου δίπλα της…

Μπορεί να έχουν… σφίξει οι ζέστες και η Ελένη Μενεγάκη να μην βλέπει την ώρα για το πότε θα μας πει “byeeee…” και “καλό καλοκαίρι” ,όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν ασχολείται και με την εκπομπή της και με τις αλλαγές που επιβάλλεται να γίνουν του χρόνου, προκειμένου να της δώσει το φιλί της ζωής στους πίνακες τηλεθέασης.

Η Ελένη φέτος όσο ποτέ κατάλαβε την αξία του κανόνα που λέει “ή αλλάζουμε, ή βουλιάζουμε” και είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε γενναίες αλλαγές και μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες. Και ενώ μέχρι και σήμερα γινόταν ντόρος σε σχέση με το σε ποιούς… κληρώνει για να φύγουν, σήμερα γίνεται ντόρος με το πρόσωπο που αποφασίστηκε πως θα παραμείνει!

Ολα ξεκίνησαν από την στιγμή που η ίδια η Απόλυτη, αποφάσισε να αποκαλύψει σήμερα μέσα από την εκπομπή της, το ένα πρόσωπο απ ΄όλα που θα είναι στο πλευρό της και πάλι από Οκτώβρη. Και το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την Φωτεινή Πετρόγιαννη! Μία δημοσιογράφο η οποία έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια στον Alpha πως έχει κι άποψη κι αέρα κι εύστοχο και αν χρειαστεί και καυστικό σχόλιο, με την προυπόθεση φυσικά, του ότι θα την αφήνει και η Απόλυτη να μιλάει! Γιατί μέχρι τώρα το πάνελ της Ελένης ήταν κάτι σαν… “αγαλματάκια ακούνητα κι αμίλητα” και περίμεναν πότε η παρουσιάστρια θα σηκώσει το… φρύδι και θα γουρλώσει το μάτι, για να τολμήσουν ν΄ ανοίξουν το στόμα τους!

Τι ακριβώς είπε ,λοιπόν, η Ελένη στη Φωτεινή στον αέρα της εκπομπής;

“…Αααα, είσαι πολύ καταπιεστική, έτσι κάνεις με τους άλλους; Ααα, πρέπει να κάνουμε κάποιες γρήγορες συνεδρίες οι δυο μας, να μου είσαι έτοιμη, αλλιώτικη του χρόνου. Πρέπει να επενδύσουμε και σε άλλα κομμάτια. Οχι, μόνο στα επαγγελματικά. Άντε γιατί περνάνε τα χρόνια…” !!!

Τυχαίο; Δεν νομίζω… Τίποτα δεν λέει η Απόλυτη τυχαία και κυρίως; Στον αέρα της εκπομπής της. Συμπέρασμα; Η μία καρεκλίτσα είναι κλεισμένη από την Φωτεινή. Για να δούμε ποιοί θα βρεθούν δίπλα της.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως παραμένει και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, σε αντίθεση με την Κατερίνα Ζαρίφη που φεύγει, πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα μείνει για να δουλεύει και να στήνει την εκπομπή πίσω από τις κάμερες και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είναι πολύ πιθανό να μην εμφανίζεται πλέον καθημερινά, αλλά κάποιες μέρες της εβδομάδας, παρουσιάζοντας την δική του κινηματογραφική ενότητα στην εκπομπή.

Για να δούμε…

Read More

And More