Ελένη Μενεγάκη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όλο το… καυτό παρασκήνιο γύρω από το τέλος της συνεργασίας τους!

Οτι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο… Ναι, μετά από περίπου τρία χρόνια και κάτι, έφτασε η στιγμή να πέσουν οι τίτλοι του τέλους στην συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Μετά από τρία και πλέον χρόνια έφτασε η στιγμή το γνωστό μοντέλο να… μαζέψει το μπογαλάκια του και να αποχωρήσει από το πλατό της “Ελένης”.

Φυσικά η αποχώρηση αυτή έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο, μιας και έχει δημιουργήσει τρελή τηλεοπτική ίντριγκα στην οποία και θα σταθώ, γιατί κατά τα άλλα, δεν μπορώ να σου πω ότι “καίγομαι” κιόλας που ο συγκεκριμένος κύριος αποχώρησε από την συγκεκριμένη εκπομπή. Τόσα χρόνια έλαμψε όχι ακριβώς λόγω της παρουσίας του, αλλά λόγω της… αδιαφορίας του. Πιο αδιάφορος τηλεοπτικά πεθαίνεις, εκτός κι αν πεθαίνεις για τα… μπράτσα του. Κάτι που προσωπικά με αφήνει αδιάφορη…

Βέβαια, θα μου πεις μία εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις, αλλά τι να κάνουμε που σε ότι με αφορά θέλω οι άνθρωποι που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες να λένε και μια κουβέντα!!! Τι είπα τώρα ε;;;

Anyway ο συγκεκριμένος κύριος ,λοιπόν, αποχωρεί από την καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή του καναλιού της Κάντζας και τώρα όλοι έχουν βαλθεί να εξακριβώσουν το τι έχει συμβεί και η Ελένη αποφάσισε με συνοπτικές διαδικασίες να τον στείλει σπίτι του…

Γιατί για να ξέρεις φίλη μου, ότι γίνεται στην εκπομπή της Ελένης το αποφασίζει μόνο η Ελένη και κανένας άλλος!!! Και αν δεν το κατάλαβες, δεν υπάρχει περίπτωση για παράδειγμα να αποφασίσει η διοίκηση να φύγει ή να έρθει κάποιος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα χωρίς να έχει πει την τελευταία κουβέντα η… “βασίλισσα”!

Σύμφωνα ,λοιπόν, με το καυτό παρασκήνιο που έχει δημιουργηθεί τα σενάρια της αποχώρησης είναι δύο… Το ένα σενάριο έχει να κάνει με την συμπεριφορά του γνωστού μοντέλου, το οποίο – σύμφωνα πάντα με τα όσα ακούστηκαν και κυκλοφόρησαν έντονα τα τελευταία 24ωρα – σου λέει είχε αρχίσει να “οδηγεί” καλάμι και να έχει πάρει κομματάκι ψηλά τον αμανέ, γεγονός που εκνεύρισε την Ελένη. Η Ελένη starιλίκια δεν σηκώνει… Star στο πλατο είναι μόνο εκείνη και μπράβο της….

Το δεύτερο σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας έχει να κάνει με κάτι περικοπές που θέλησαν οι ιθύνοντες του καναλιού της Κάντζας να επιχειρήσουν για να συμμαζέψουν το μπάτζετ σε όλες τις εκπομπές και με τις οποίες η Ελένη συμφώνησε (σε ότι έχει να κάνει πάντα με το κομμάτι της δικής της εκπομπής) και έτσι σου λέει αμφότεροι αποφάσισαν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να αποχωρήσει.

Οπως σου είπα και πριν δεν τον λες κι αναντικατάστατο για την συγκεκριμένη εκπομπή… Τουτέστιν; Πάμε γι ΄άλλα!

Read More

And More