Ελένη Μενεγάκη: ‘Εγινε… “αγρότισσα” για τα μάτια μας μόνο!

Ήταν να μην αποφασίσει η Ελένη Μενεγάκη να σηκωθεί από τον καναπέ της και να περάσει στην… αντεπίθεση! Ήταν να μην αποφασίσει πως έφτασε η ώρα που έπρεπε πια η εκπομπή της να βγει από τον… αυτόματο και να σταματήσει να υπάρχει μόνο και μόνο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των χορηγών! Τώρα; Τώρα ποιός την πιάνει;

Μετά το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στο οποίο η Ελένη βρέθηκε πριν από είκοσι μέρες, κάνοντας η ίδια ρεπορτάζ, τώρα; Τώρα αποφάσισε να γίνει “αγρότισσα” για τα μάτια μας μόνο!

Ναι, ναι καλά διαβάζεις λατρεμένη… Η Ελένη η οποία ως γνωστόν λατρεύει τα μποστάνια και τους κήπους, φόρεσε τις γαλότσες της και είπε σήμερα μαζί με την βοήθεια του Γρηγόρη Γκουντάρα, να μας δείξει πως μπορούμε να αποκτήσουμε το δικό μας μποστάνι, τι να φυτέψουμε, πως να το φροντίσουμε!

Έτσι, η Ελένη μαζί με τον Γρηγόρη και με τον Γιώργο Λιανό, βγήκαν έξω από το πλατό και μας χάρισαν ένα υπέροχο βίντεο-ρεοπρτάζ, κατά την διάρκεια του οποίου ο Γρηγόρης φύτευε, η Ελένη πότιζε και ο Γιώργος έβαζε το κέφι με την κιθάρα του!

Έξυπνη και χαριτωμένη ιδέα για όποιον την είχε!!! Ρε τι σου κάνει η… βουτιά στους πίνακες τηλεθέασης! Θαύματα κάνει…

Read More

And More