Ελένη Μενεγάκη: Έκανε πρεμιέρα! Το άγχος και το μήνυμα προς τους τηλεθεατές: “Σκοπός μου είναι να έρθω σπίτι σας, να σας γνωρίσω, να σας ακούσω”!

Ντυμένη στα ολόλευκα και πιο απαστράπτουσα από ποτέ έκανε πριν από λίγα λεπτά πρεμιέρα η… Απόλυτη! Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο και ήρθε να πλημμυρίσει την οθόνη μας ομορφιά, νάζι, τσαχπινιά…

Και τι κι αν μετράει πάνω από δύο δεκαετίες στον τηλεοπτικό αέρα και έχει κάνει αμέτρητες πρεμιέρες; Εννοείται πως και σε αυτή της την πρεμιέρα είχε άγχος, είχε τρακ, είχε καρδιοχτύπι κι αυτό ήταν κάτι και που της φάνηκε, αλλά και που δεν την ένοιαξε και καθόλου!

Σε μία ζεστή γωνία του πλατό που κυριαρχούσαν τα γήινα χρώματα, η Ελένη μας κοίταξε κατάματα και μας είπε την πρώτη της “καλησπέρα”.

“Καλησπέρα, καλή σεζόν και καλό χειμώνα. Σας λέω το πρώτο “καλησπέρα” της χρονιάς και σας υποδέχομαι στο ολοκαίνουργιο σπίτι μου. Ξέρω διαβάσατε κι ακούσατε πολλά… Ότι αλλάζουμε φέτος τα πάντα, ότι θα φτιάξουμε νέα πράγματα, ότι έχουμε να ζήσουμε εννέα μήνες πολλά. Και έχουμε να ζήσουμε πολλά”, δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια μόλις η αυλαία σηκώθηκε και έσπευσε να συμπληρώσει:

“Σκοπός μας είναι φέτος να έρθουμε πολύ κοντά. Σκοπός μας είναι να γνωριστούμε πολύ καλά. Σκοπός μας είναι να έρθω στο σπίτι σας και να έρθετε κι εσείς στο δικό μου και να πούμε τα πάντα. Να μοιραστούμε ότι σας απασχολεί. Να μιλήσουμε… Ομως, σας ξανά λέω σας περιμένω για να έρθετε κι εσείς στο δικό μου σπίτι. Να με πιάσατε και να σας πιάσω. Να κάνουμε παρέα”.

Φυσικά και η Ελένη όλα αυτά δεν τα είπε τυχαία, μιας και το κύριο μέλιμά της ήταν από τα πρώτα λεπτά που βρέθηκε στον αέρα, να τονίσει σε όλους τους τόνους στο κόσμο, πως πια έχει αλλάξει και πως φέτος αποφάσισε να επιστρέψει και πάλι στην αγκαλιά τους, στην οποία η μαύρη αλήθεια είναι, πως τα τελευταία χρόνια είχε γυρίσει την πλάτη!

Αμέσως μετά για να νιώσει λιγάκι πιο άνετα έσπευσε να συναντηθεί με τον “πιο παλιό και πιστό της συνεργάτη”, – όπως τον αποκάλεσε χαρακτηριστικά -, τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον οποίο μάλιστα συνάντησε μέσα στην δική του κινηματογραφική αίθουσα, γιατί φέτος η “Ελένη” θα έχει μέχρι και τον δικό της μίνι-κινηματογράφο.

Εκεί ακριβώς έγινε και η προβολή της πρώτης μίνι-ταινίας “Eleni-Productions”, όπου και παρακολουθήσαμε το γύρισμα που έκανε η Απόλυτη μεταμορφωμένη μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή στο κέντρο της Αθήνας…

Περισσότερα θα σου έχω λίαν συντόμως…

Read More

And More