Ελένη Μενεγάκη : “Η ζωή συνεχίζεται και μετά τον χωρισμό…” !

Μέχρι πριν από δύο χρόνια η Ελένη Μενεγάκη ήταν… ειδική σε θέματα όπως ήταν τα θέματα του γάμου, της συμβίωσης, των παιδιών, της οικογένειας. Τώρα τελευταία; Βλέπουμε την Ελένη να έχει ανοίξει τους… ορίζοντες της ειδίκευσής της και να σχολιάζει δημοσίως θέματα έρωτα, νέων ξεκινημάτων, μέχρι και… χωρισμού !

Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί σήμερα το μεσημέρι η ωραία Ελένη της Κάντζας, δεν δίστασε να τοποθετηθεί δημοσίως και για τον χωρισμό που μπορεί να χτυπήσει την πόρτα ενός ζευγαριού. Αφορμή γι ΄αυτή την τοποθέτησή της, στάθηκε ο σχολιασμός του χωρισμού της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Ορέστη Τζιόβα και το πως οι δυο τους χειρίστηκαν το όλο θέμα, σε σχέση με τα Media.

Ετσι, την ώρα που το πάνελ το ΄χε στήσει το κους-κους για τα καλά, περενέβη η Ελένη και όλοι σιώπησαν ! Παρενέβη και είπε τα εξής, αφήνοντας τους πάντες άφωνους ! Τι είπε ;

“…Οταν ρε παιδιά ένα ζευγάρι χωρίζει, δεν πάει να πει πως πρέπει να εξαφανιστεί κι από προσώπου γης. Oταν χωρίζει ένα ζευγάρι, είτε παντρεμένο είτε απλά σε μια σχέση, δεν σημαίνει ότι πρέπει μετά να χάσουν τις ζωές τους, τις δουλειές τους, να κλειδωθούν μέσα μην τυχόν και χάσουν κάτι…” δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη και συνέχισε :

“Λες ό,τι θέλεις να πεις, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εώς και τίποτα. Οκ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάει η Κατερίνα να κάνει την παρουσίαση που θέλει, να διαβάσει ένα παραμύθι, να παίξει στο θέατρο και να βγει με τους φίλους της. Η ζωή συνεχίζεται…”

Μάλιστα, το γεγονός ότι… βουβάθηκε το άπαν σύμπαν το αντιλήφθηκε και η ίδια εκείνη την στιγμή και έσπευσε να συμπληρώσει :

“Καλέ πώς παγώσατε έτσι όλοι για να με ακούσετε; Δεν θα κάνω πρωθυπουργικό διάγγελμα !…”

Read More

And More