Ελένη Μενεγάκη: Ξεκίνησε να κάνει σχέδια για τα Χριστούγεννα! Ποιά είναι η επιθυμία της;

Τα Χριστούγεννα τα λατρεύει… Λατρεύει την μαγεία τους, λατρεύει την λάμψη τους, λατρεύει την ζεστασιά τους… Λατρεύει τα χιλιάδες λαμπιόνια και τα πανύψηλα δέντρα… Λατρεύει τις μέρες που περνά στο σπίτι με την οικογένειά της… Λατρεύει τις γιορτινές συνταγές και τα τραπέζια με φίλους…

Όπως οι περισσότεροι από εμάς, έτσι και η Ελένη είναι… χριστουγεννιάτικος τύπος! Και μάλιστα μπορώ να πω πως τα Χριστούγεννα της πάνε πολύ, γιατί έτσι κι αλλιώς η Ελένη είναι αυτό που λέμε… “χαρούμενα Χριστούγεννα”, φύση, θέση όλο το χρόνο!

Οπότε τώρα που η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές έχει ξεκινήσει, εννοείται πως έχει ξεκινήσει και η Απόλυτη να κάνει σχέδια και όνειρα, για το πως ακριβώς θα περάσει αυτές τις όμορφες μέρες με την οικογένειά της.

Σήμερα ,λοιπόν, που είχε στο πλατό καλεσμένη την Άση Μπήλιου, δεν δίστασε να μας αποκαλύψει τα γιορτινά της σχέδια, αλλά και το τι περιμένει από τα Χριστούγεννα του 2017. Τι εύχεται γι ΄αυτές τις Άγιες μέρες που κοντοζυγώνουν.

“Για να δούμε πως θα είναι αυτές οι γιορτινές μέρες”, είπε αρχικά η Ελένη και έσπευσε να μας αποκαλύψει πως ανήμερα και δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων δεν θα κάνει εκπομπή. Δηλαδή, δεν έχει “Ελένη” Δευτέρα και Τρίτη 25 και 26 Δεκεμβρίου.

Στην συνέχεια είπε στην Άση πως δεν έχει ξεχάσει τις προβλέψεις που της είχε κάνει για τις γιορτές και εξέφρασε και την επιθυμία που έχει:
“…Κρατάω αυτό που μου είχες πει ότι θα έχουμε καλές γιορτές φέτος και όσο να τις κοιτάζω καλές μου φαίνονται… Αυτό που θέλω, αυτό που επιθυμώ για όλους μας, είναι να μπορέσουμε να τις εκμεταλλευτούμε όσο μπορούμε καλύτερα”, κατέληξε η γνωστή παρουσιάστρια.
Μάλιστα, η Ελένη δεν σχεδιάζει να περάσει τα Χριστούγεννα εκτός Ελλάδας. Θέλει να μείνει εδώ, έτσι ώστε να μπορέσει να απολαύσει όσο περισσότερο το σπίτι της, την οικογένειά της, τα παιδιά της…

Read More

And More