Ελένη Μενεγάκη: Μάθε τι μας αποκάλυψε για του χρόνου!

Τόνοι μελάνης χύνονται καθημερινά γύρω από την Ελένη Μενεγάκη, μιας και τα πάντα που την αφορούν, αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, αφορούν και όλους τους άλλους που εδώ και δύο δεκαετίες και κάτι, έχουν μάθει να… “χαζεύουν” την ζωή της, είτε παρακολουθώντας την εκπομπή της, είτε ξεφυλλίζοντας τις ιλουστρασιόν σελίδες των περιοδικών.

Ότι και να πει και ότι και να κάνει η Απόλυτη είναι είδηση και είναι είδηση, γιατί είναι η Απόλυτη! Και σήμερα ,λοιπόν, παραδοσιακά παρακολουθούσα την εκπομπή της και μάλιστα; Έβγαλα και είδηση! Ποιά είναι αυτή; Το πότε ακριβώς θα επιστρέψει στους δέκτες μας η Ελένη, μετά το καλοκαιρινό της… byeeee!

Και επειδή έχουν ακουστεί διάφορα για την Ελένη, τον Alpha και την επόμενη σεζόν, απ ΄ότι κατάλαβα ήθελε σήμερα να στείλει με τον δικό της τρόπο το μήνυμα προς τους τηλεθεατές που έλεγε “δεν πάω πουθενά-πουθενά, εδώ θα μείνω”.

Την ώρα ,λοιπόν, που μιλούσε με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την λατρεμένη “Μουρμούρα” που πάει και του χρόνου, αποκάλυψε τα εξής:

“Δεν ξέρω για την “Μουρμούρα” πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα, πάντως το Φθινόπωρο ξεκινάει ο σταθμός. 1η Οκτώβρη θα είμαστε όλοι στον αέρα. Φαντάζομαι, δεν ξέρω… Εμείς θα είμαστε πάντως”!

Συμπέρασμα; Λήξης συναγερμού! Η Ελένη μένει Alpha, μένει μεσημέρι – όχι να το ξανά πούμε αυτό μπας και το εμπεδώσουμε – και θα είναι στον αέρα την πρώτη μέρα του Οκτώβρη!

‘Αντε και καλό καλοκαίρι…

Read More

And More