Ελένη Μενεγάκη: Μετά την αναβολή της πρεμιέρας της, αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που στέλνει στους τηλεθεατές!

Όλα γύρω σου γυρίζουν… Και ναι, αυτές τις ημέρες όλα γύρω από την Ελένη γυρίζουν στον Alpha, μιας και ο χρόνος έχει αρχίσει να τους πιέζει αντίστροφα μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα. Η “Ελένη” θα ξεκινήσει το νέο της τηλεοπτικό ταξίδι στους δέκτες μας την επόμενη Δευτέρα και όλοι τρέχουν στην Κάντζα, προκειμένου μέχρι την Δευτέρα 9 Οκτώβρη να είναι τα πάντα έτοιμα. Άλλωστε, πρέπει τα πάντα να είναι έτοιμα, μιας και ως γνωστόν ,ήδη, η αρχική ημερομηνία πρεμιέρας δεν τηρήθηκε και εννοείται πως δεν υπάρχουν περιθώρια για δεύτερη αναβολή.

Η Ελένη δεν τήρησε το σημερινό ραντεβού που μας είχε κλείσει από το καλοκαίρι, γιατί όπως σου έχω γράψει λατρεμένη, το σκηνικό της εκπομπής δεν ήταν έτοιμο, ενώ υπήρχαν και κάποιες ακόμα μικρο-λεπτομέρειες που έπρεπε κι αυτές να τακτοποιηθούν, πριν η γνωστή παρουσιάστρια βγει στον αέρα.

Και η Ελένη είναι γνωστό πως δεν συμβιβάζεται σε κάτι λιγότερο από το τέλειο… Μόνο τότε δίνει την εντολή και τα φώτα στο στούντιο ανάβουν και εκείνη υπέρλαμπρη πάντα, μας κοιτά στα μάτια.

Και φυσικά ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, εννοείται πως η… Απόλυτη εξακολουθεί σχεδόν καθημερινά να κρατά επαφή με τον “λαό” της!

Έτσι, το Σάββατο το μεσημεράκι θέλησε μέσω των συνεργατών της να στείλει ένα νέο μήνυμα-πρόσκληση στο κόσμο. Ένα μήνυμα που όπως και τα προηγούμενα, έχει στόχο να φέρει την Ελένη και πάλι κοντά στο κόσμο της.

Τι έλεγε αυτό το μήνυμα το οποίο ανέβηκε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook;

“…Η Ελένη σε θέλει δίπλα της, στα νέα της παιχνίδια στο πλατό!???? Παίξε LIVE δίπλα στην Ελένη, κέρδισε υπέροχα δώρα και γέλα με τη ψυχή σου! Αν είσαι άνω των 18 ετών, γράψε στα σχόλια τη λέξη “ΠΑΙΖΟΥΜΕ” και ίσως διεκδικήσεις κι εσύ την ευκαιρία να παίξεις μαζί μας!???????????? #Eleni #EleniSocial #Live #Games #StayTuned…”

Αν είσαι ,λοιπόν, κι εσύ παιχνιδιάρικο κορίτσι λατρεμένη δήλωσε συμμετοχή και που ξέρεις; Μπορεί να γνωρίσεις την Ελένη από κοντά και να παίξεις μαζί της.

Αυτά είναι…

Read More

And More