Ελένη Μενεγάκη: Μετά το… φλερτ με τα μονοψήφια, έρχονται τεράστιες αλλαγές! Δεν φαντάζεσαι με ποιές κυρίες μιλάει για να ενταχθούν στην ομάδα της…

Πολλά μπορεί να πει κανείς για την Ελένη Μενεγάκη… Πάρα πολλά μπορεί να πει κανείς για την Ελένη Μενεγάκη… Βρίσκεται στην ζωή μας δύο δεκαετίες και κάτι κι όλοι όσοι έχουμε ασχοληθεί με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ την ξέρουμε καλά και σίγουρα έχουμε παρακολουθήσει κι έχουμε μελετήσει την πορεία της όχι χρόνο-χρόνο, αλλά μέρα-μέρα!

Ανάμεσα ,λοιπόν, σε αυτά που μπορεί να πει κανείς για την Ελένη Μενεγάκη με απόλυτη σιγουριά, – γιατί όπως ,ήδη, σου είπα, πλέον όλοι γνωριζόμαστε καλά -, είναι πως είναι μία αυθεντική… survivor! Είναι μαχήτρια… Έχει μάθει να μην εγκαταλείπει τα όπλα και στα δύσκολα; Να πέφτει με τα μούτρα στη μάχη…

Ναί, η Ελένη δεν φοβάται να πολεμά… Ναί, η Ελένη δεν φοβάται να βρεθεί στη πρώτη γραμμή της μάχης, αν κι εφόσον καταλάβει πως κινδυνεύει και πως πρέπει να αντιδράσει για να σώσει όλη αυτή την… τηλε-αυτοκρατορία που έχει χτίσει μέχρι σήμερα.

Ναί, αν κι εφόσον κρίνει πως είναι ζήτημα ζωής και θανάτου το να σηκωθεί από τον… θρόνο της, να βγάλει το στέμμα της και να φορέσει πανοπλία της και να πέσει στη μάχη, το κάνει. Χωρίς να την νοιάζει το αν θα πληγωθεί και πόσο…

Και την χρονιά που μας πέρασε η Ελένη κατάλαβε πως έφτασε η στιγμή να αφήσει για λίγο τα… ανάκτορα για το πεδίο μάχης, να βγάλει το… φουρό και να βάλει πανοπλία, προκειμένου να καταφέρει να υπερασπιστεί και να θωρακίσει την καριέρα της και όλο αυτό τον τηλεοπτικό μύθο που έχει καταφέρει να δημιουργήσει.

Αυτός είναι και ο λόγος που η φετινή “Ελένη” σταμάτησε να είναι στον… αυτόματο και η “Απόλυτη” βρίσκεται σε εκγρήγορση αλλάζοντας τα πάντα και τους πάντες…

Η “Ελένη” ήρθε φέτος στους δέκτες μας και όπως σου έχω ξανά γράψει λατρεμένη, είναι μία άλλη “Ελένη”, είναι μία “Ελένη” την οποία πρέπει να γνωρίσουμε από την αρχή, μιας και πλέον τίποτα δεν έχει μείνει ίδιο στην καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.

Και μπορεί οι αλλαγές που επιχείρησε η ξανθιά παρουσιάστρια να ήταν τεράστιες και τολμηρές, όμως, για την ώρα φαίνεται να μην αποδίδουν. Για την ώρα φαίνεται να μην πείθουν τους τηλεθεατές… Όμως, κι από την άλλη μεριά, οτιδήποτε νέο, οτιδήποτε ριζοσπαστικά νέο, χρειάζεται χρόνο για να λειτουργήσει. Χρειάζεται χρόνο για να ξανά συστηθεί.

Έτσι, η Ελένη σύμφωνα πάντα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, διατηρεί την ψυχραιμία της. Όχι, δεν έχει πανικοβληθεί με το έντονο… φλερτ με τα μονοψήφια. Είναι αποφασισμένη να περιμένει και να δώσει χρόνο σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Από την άλλη μεριά ,όμως, δεν σταματά να έχει και τις κεραίες της τεντωμένες και να σκέφτεται τι θα μπορούσε να κάνει ακόμα για να γίνει πιο ελκυστικό, πιο θελκτικό, πιο… ακαταμάχητο το μεσημεριανό της.

Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στο… πληκτρολόγιό μου, η Ελένη αυτή την εποχή σκέφτεται διάφορα νέα πρόσωπα που θα μπορούσαν να έρθουν στην παρέα της και να καθίσουν δίπλα της.

Σκέφτεται και μελετά σοβαρά να εμπλουτίσει την “παλέτα” των προσώπων στην εκπομπή της, μιας και η αλήθεια είναι πως της Ελένης της πάει η παρέα… Της Ελένης δεν της πάει η μοναξιά κι αυτό αποδείχθηκε περίτρανα φέτος.

Έτσι, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, η Ελένη συζητά με την Χριστίνα Πολίτη. Η γνωστή δημοσιογράφος δέχτηκε σχετικό τηλεφώνημα από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ελένη Γελαλή την περασμένη εβδομάδα κι ενημερώθηκε πως η Απόλυτη θέλει να της μιλήσει.

Πιο συγκεκριμένα η Ελένη μαζί με την ομάδα της έχει σκεφτεί να εντάξει στην εκπομπή της μία… ρετρό-gossip ενότητα, στη λογική του “Hollywood true stories” και επειδή η Χριστίνα Πολίτη γνωρίζει όσο λίγοι την εγχώρια σόου-μπιζ και την κοσμική Αθήνα, είπε να ζητήσει τα… φώτα της και να χρησιμοποιήσει φυσικά και στο σπάνιο αρχειακό υλικό που έχει συγκεντρώσει η γνωστή δημοσιογράφος.

Και οι κινήσεις-ματ της Ελένης δεν σταματούν εδώ, μιας και οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν φέρνουν στο τηλεοπτικό προσκήνιο κι ένα άλλο γνωστό μας πρόσωπο.

Ποιό είναι αυτό; Το πρόσωπο αυτό είναι η Μαρία Ηλιάκη. Σωστά διαβάζεις λατρεμένη, η Μαρία Ηλιάκη, με την οποία όπως ίσως ,ήδη, ξέρεις η Ελένη Μενεγάκη έχει πολύ καλές σχέσεις.

Το ρεπορτάζ ,λοιπόν, θέλει την “γαλανομάτα μάγισσα” του Alpha να επιθυμεί να ενταχθεί στην τηλεοπτική της παρέα η Μαρία Ηλιάκη, την οποία πιστεύει πολύ και θεωρεί πως της ταιριάζει και στον αέρα πολύ….

Βέβαια, εδώ κάπου εμφανίζεται ένα μικρό πρόβλημα. Ποιό είναι αυτό; Το “πάγωμα” που έχει πέσει στις σχέσεις Μάκη Πουνέντη-Μαρίας Ηλιάκη, μετά το “ναυάγιο” της καθημερινής, ψυχαγωγικής εκπομπής τους στο ΣΚΑΙ , “Αυτά είναι”!

Μετά από το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πανολεθρίαμβο η φιλία τους… εξανεμίστηκε, οπότε η συνύπαρξή τους στην ίδια τηλεοπτική παρέα θα είναι ένα θέμα.

Όπως και να έχει, όλες αυτές οι αλλαγές στην “Ελένη” προγραμματίζονται να γίνουν και να έρθουν στους δέκτες μας από το β΄μισό της σεζόν και μετά, δηλαδή, από Γενάρη κι αφού βεβαίως-βεβαίως έχουν περάσει οι γιορτές και έχουν καρποφορήσει.

Για να δούμε…

Read More

And More