Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα είπε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή! “Δεν αντέχω τις μεγάλες αλλαγές, όμως, η ίδια η ζωή σε οδηγεί σε μεγάλες ανατροπές”!

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί όλο το καλοκαίρι για την Ελένη Μενεγάκη! Θα μου πεις λατρεμένη, υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εποχή του χρόνου που δεν ισχύει κάτι τέτοιο για την Ελένη; Σαφέστατα και όχι…

Όμως, αυτό το καλοκαίρι έμελλε η Ελένη να βρεθεί στο δημοσιογραφικό επίκεντρο των τηλεοπτικών συντακτών, όσο ποτέ. Και αυτό γιατί αποφάσισε για πρώτη φορά στη τηλεοπτική της ιστορία, να τα αλλάξει όλα. Ναι, αυτό σου το έχω γράψει πολλάκις καθ ΄όλη την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, όμως, αυτή πραγματικά είναι η ουσία. Το ότι η Ελένη έχει αποφασίσει να επιχειρήσει την πιο μεγάλη, την πιο θεαματική, την πιο ουσιαστική στροφή στην τηλεοπτική της πορεία. Και φυσικά σε ότι με αφορά, αυτό με ενδιαφέρει και σε αυτό μένω…

Και δεν μένω σε αυτό μόνο γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και ασχολούμαι με την Ελένη αυστηρά και μόνο με το επαγγελματικό της κομμάτι και με την δημόσια εικόνα της. Μένω σε αυτό, γιατί χαίρομαι γι ΄αυτή την απόφαση της Απόλυτης. Χαίρομαι γι’ αυτή την γενναία αλλαγή που επιχειρεί, χαίρομαι γι ΄αυτό το restart που τολμά να κάνει. ‘Αλλωστε, ήταν κάτι που το περίμενα από εκείνη εδώ και αρκετά χρόνια… ΄Ηταν κάτι που έπρεπε να επιχειρήσει εδώ και αρκετά χρόνια, μιας και η Ελένη είναι μία γυναίκα, είναι μία επαγγελματίας από την οποία μπορείς να περιμένεις μόνο πολλά. Η ΄μάλλον για να ακριβολογώ μπορείς να τα περιμένεις ΟΛΑ, χωρίς… εκπτώσεις.

Από την Ελένη μπορείς να έχεις μόνο μεγάλες προσδοκίες και όταν αυτές δεν πραγματώνονται, γιατί κατ ΄ουσίαν η Ελένη βαριέται, δεν της το συγχωρείς. Δεν συμβιβάζεσαι με το… λίγο της Ελένης. Θέλεις μόνο το… πολύ. Και επιτέλους η Ελένη όλα αυτά τα σκέφτηκε καλά κι αποφάσισε να σηκωθεί από τις… δάφνες της, να ρίξει φρέσκο, δροσερό νερό στο πρόσωπό της, να βάλει τα αθλητικά της και να πάει γι ΄άλλα. Αποφάσισε να ξεκινήσει έναν ολοκαίνουργιο, τηλεοπτικό μαραθώνιο.

Έτσι ,λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, – μία φορά ρεπόρτερ για πάντα ρεπόρτερ -, την συνάντησε χθες στην επίσημη παρουσίαση προγράμματος του Alpha για την σεζόν 2017-2018, άρπαξε το μικρόφωνο και την ρώτησε για όλα!

Όσο για την Ελένη; Προσπάθησε να είναι αποκαλυπτική… τόσο, όσο, μιας και δεν της αρέσει να μιλά προκαταβολικά για το τι θα δούμε στην εκπομπή της, καρατσεκαρισμένο! Φυσικά η συζήτηση ξεκίνησε από το καλοκαίρι.

“Δεν ξεκουράστηκα πολύ αυτό το καλοκαίρι. Ξεκουράστηκα όσο μπορούσα κι όσο έπρεπε”, ήταν τα πρώτα λόγια της Ελένης στη κάμερα του “Happy Day” και αμέσως μετά η κουβέντα ήρθε στις αλλαγές. Στις αλλαγές που έχουν να κάνουν και με την ομάδα της, αλλά και με την “Ελένη” της.

“Όπως ξέρετε, έχουν αλλάξει πολλά. Έχουμε φέτος μία καινούργια ομάδα. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι λίγο πιο διαφορετικό, λίγο πιο φρέσκο. Βέβαια, η Ελένη είναι πάντα Ελένη”, συνέχισε η γνωστή παρουσιάστρια, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως το… σαφάρι αναζήτησης νέου μάγειρα για την εκπομπή της συνεχίζεται και θα συνεχίζεται μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, Τρίτη, οπότε αν πιστεύει κανείς πως… το ΄χει, ας σπεύσει να της στείλει τα στοιχεία του, για να τον δει η Ελένη με την ομάδα της από Δευτέρα.

Και φυσικά η συνέντευξη για τις πολυσυζητημένες αλλαγές, συνεχίστηκε:

“Άκουσέ με Σταματίνα μου, πάντα μου άρεσαν οι αλλαγές. Απλά όλα αυτά τα χρόνια προτιμούσα τις μικρές πινελιές αλλαγών. Αυτή τη φορά είπα να αλλάξω πραγματικά πολύ. Επειδή γνωρίζω το χώρο της τηλεόρασης και επειδή με γνωρίζετε κι όλοι, δεν είμαι άνθρωπος των αλλαγών. Δεν αντέχω τις αλλαγές. Ομως, η ίδια η ζωή μας οδηγεί σε μεγάλες ανατροπές.

Και θέλω να σου πω, ότι αυτό που συμβαίνει στην εκπομπή ενόψει πρεμιέρας, είναι κάτι που το σκέφτηκα πολύ σοβαρά. Είναι κάτι που δεν το σκέφτηκα το καλοκαίρι. Είναι κάτι στο οποίο είχα καταλήξει ότι θα προχωρήσω από την Άνοιξη, μην σου και από την προηγούμενη σεζόν, δηλαδή, μετά τον Γενάρη-Φλεβάρη.

Φέτος ,λοιπόν, πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθουμε με κάτι καινούργιο και ελπίζω όλη αυτή τη νέα προσπάθεια να την αγκαλιάσει ο κόσμος με αγάπη”.

Αυτές ήταν οι πρώτες επίσημες δηλώσεις της Ελένης για την μεταμορφωμένη “Ελένη” της και η αλήθεια είναι πως είχαν ενδιαφέρον, μιας και συνήθως μιλούν πρώτα όλοι οι άλλοι για την Ελένη και όχι η ίδια. Όσο για την Σταματίνα Τσιμτσιλή; Ήταν εξαιρετική. Άμεση, γρήγορη, χωρίς να μασά τα λόγια της, τόλμησε να ρωτήσει τα πάντα την Ελένη. Και η συνέχεια θα είναι καλύτερη, γιατί την Δευτέρα θα μεταδοθεί το δεύτερο κομμάτι της συνέντευξης που θα έχει να κάνει με τα προσωπικά της Απόλυτης και όχι μόνο με τα επαγγελματικά της!

Read More

And More