Ελένη Μενεγάκη: Περνά στην αντεπίθεση και ανακοινώνει αλλαγές στην εκπομπή της…

Αυτό το κορίτσι, δεν σταματά να μας εκπλήσσει… Ισως γιατί γνωρίζει πολύ καλά την τέχνη της επικοινωνίας και το πως ακριβώς κάθε μέρα θα κάνει τα φώτα της τηλεοπτικής επικαιρότητας να πέφτουν επάνω της.

Ο λόγος όπως ίσως κατάλαβες ήδη λατρεμένη, για την Ελένη Μενεγάκη. Η γαλανομάτα “μάγισσα” του Alpha ,λοιπόν, κι αυτό το μεσημέρι τις πέταξε τις… βομβίτσες της. Μάλλον είχε κέφια!

Τι εννοώ μ ΄αυτό; Πως δεν δίστασε να προχωρήσει σε αποκαλυπτικές δηλώσεις που είχαν να κάνουν με το στήσιμο της εκπομπής της, η οποία φέτος από τις αλεπάλληλες αλλαγές, θυμίζει το γεφύρι της ΄Αρτας. Ξέρεις λατρεμένη, αυτό που ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν.

Τι μας αποκάλυψε αυτή τη φορά η ωραία Ελένη;

Με αφορμή τα σχόλια που έγιναν για τα μαλλιά της Φωτεινής Πετρογιάννη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε με χιούμορ: «Πάντως Ελένη, πόσο αγαπιούνται τα κορίτσια ε;» και τότε η παρουσιάστρια μας άνοιξε τα “χαρτιά” της!
«Ειλικρινά, θέλω να τις ζήσω τις τρεις τους μονάχη. Την άλλη εβδομάδα! Διήμερο, έναρξη μόνο με γυναίκες!», είπε χαρακτηριστικά και έσπευσε να συμπληρώσει :
«Θέλω να δω αν αυτή την αγάπη που διατηρούν όταν υπάρχουν και άντρες ανάμεσά τους, θα πάει περίπατο, ή θα φύγουν τα μαλλιά στον αέρα; Θα αφήνει η μία την άλλη με ευγένεια να μιλάει, ή θα μιλάει η μία πάνω στην άλλη;»
Αυτά είναι!!!

Read More

And More