Ελένη Μενεγάκη: Τι αποκαλύπτει η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την “Ελένη” της;

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά πλέον ο χρόνος και για την Ελένη Μενεγάκη. Η Απόλυτη ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της!

Μία πρεμιέρα η οποία έχει συζητηθεί φέτος όσο καμία άλλη φορά, μιας και είναι γνωστό πως η ξανθιά παρουσιάστρια αποφάσισε αυτό το χειμώνα να τολμήσει ίσως τις μεγαλύτερες αλλαγές που έχει επιχειρήσει στη μέχρι τώρα τηλεοπτική της πορεία.

Το γεγονός ότι η Ελένη τα αλλάζει ΟΛΑ, ΟΛΑ ,όμως, ΟΛΑ, εννοείται πως έχει προκαλέσει αίσθηση και φυσικά και έχει δημιουργήσει και σε όλους μας μία τεράστια περιέργεια κι ένα τεράστιο ενδιαφέρον, για το πως θα είναι η φετινή “Ελένη” της “Ελένης”.

Απ ΄όσο μας έχει αφήσει η ίδια να μάθουμε και απ ΄ότι έχουμε μάθει και από το ρεπορτάζ, η εκπομπή της γίνεται δίωρη και αποκτά πολλές, πάρα πολλές νέες ενότητες. Ενότητες οι οποίες δεν θα έχουν να κάνουν μόνο με την μαγειρική και με κάποια gossip και καλλιτεχνικά νέα, αλλά και ενότητες που έχουν να κάνουν με την γυναίκα, το παιδί, τις προσωπικές εξομολογήσεις, τα κατοικίδια, τα social-media, την μουσική.

Η Ελένη κάνει στροφή και ξανά κοιτά τον κόσμο που την λάτρεψε στα μάτια, μιας και τα τελευταία χρόνια του είχε γυρίσει την πλάτη. Ίσως άθελά της… Ίσως να μην το είχε αντιληφθεί. Γι ΄αυτό και ο κόσμος έπαψε να είναι εκεί… Να είναι εκεί πιστός και να την περιμένει.

Σήμερα ,λοιπόν, όλοι σπεύσαμε να ανοίξουμε την επίσημη ανακοίνωση που μας έστειλε ο Alpha για την Ελένη Μενεγάκη, μιας και είχαμε την ελπίδα πως μέσα από αυτή την ανακοίνωση μπορεί και να μαθαίναμε περισσότερα πράγματα για το σούπερ ανανεωμένο, καθημερινό, μεσημεριανό τους.

Όμως, μείναμε με την… όρεξη. Το δελτίο Τύπου σαφέστατα και κάνει αναφορά στην αλλαγμένη Ελένη, όμως, δεν μας λέει και τίποτα παραπάνω.

Το μόνο που ανακοινώθηκε και με την… βούλα, είναι η πρεμιέρα της εκπομπής, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 2 Οκτωβρίου.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

“…Η «Ελένη» είναι παρέα, συνήθεια, σχέση ζωής. Κι όπως όλες οι παλιές φιλίες,ανανεώνεται. Προχωράει. Θέλει να εξελίσσεται. Να κινείται προς τα μπρός και να εξερευνά καινούργια πράγματα. Να κοιτάζει μέσα από αλλιώτικα «παράθυρα» το νέο τοπίο της ζωής μας. Αυτό θα κάνει φέτος.

Η «Ελένη» θα συνεχίσει να είναι το χαμόγελό σας, κάθε μεσημέρι. Η «Ελένη» βγαίνει στο δρόμο, μπαίνει στο σπίτι σας, παίζει, διασκεδάζει, μαγειρεύει, μιλά για όσα σας απασχολούν, στη γλώσσα σας.

Η «Ελένη» γίνεται καλύτερη, για να ζείτε καλύτερα μαζί. Έτσι κάνουν οι φίλοι…Η «Ελένη» επιστρέφει.

Ραντεβού στις 2 Οκτωβρίου, στη 1.00 το μεσημέρι…”

Read More

And More