Ελένη Μενεγάκη – Φαίη Σκορδά: Θα είναι τελικά αντιμέτωπες του χρόνου; Όλη η αλήθεια!

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που… πηγαινοέρχεται και θέλει την Ελένη Μενεγάκη να μετακομίζει από Οκτώβρη και πάλι στην πρωινή ζώνη του Alpha.

Ναι, το ρεπορτάζ λέει πως οι ιθύνοντες του Alpha σκέφτηκαν η “βασίλισσα” Ελένη να επιστρέψει στα παλιά τηλεοπτικά της λημέρια, προκειμένου να σηκώσουν… τηλεοπτικό ανάστημα απέναντι από την Φαίη Σκορδά. Την Φαίη που με το “Πρωινό” της σαρώνει καθημερινά στους πίνακες τηλεθέασης με επιδόσεις που “κόβουν την ανάσα”!

Όμως, όλα αυτά έχουν άραγε κάποια δόση αλήθειας; Γιατί ως γνωστόν παντού μπορεί να υπάρχει ένας μύθος. Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις τελευταίες πληροφορίες που έφτασαν μέχρι σε ΄μένα, – πιο τελευταίες δεν έχεις… -, όχι δεν τίθεται κανένα θέμα μετακόμισης της Ελένης στην πρωινή ζώνη του Alpha.

Μάλιστα, όπως μου δήλωσαν κατηγορηματικά κύκλοι του καναλιού, κάτι τέτοιο δεν τέθηκε ποτέ και δεν μπορούν να καταλάβουν το πως κυκλοφόρησε μία τέτοια φήμη προς τα έξω, μιας και εκτός από φωτιά, δεν υπάρχει καν καπνός.

“…Η Ελένη είναι μία από τις “σημαίες” του καναλιού μας, είναι το μεγαλύτερο τηλεοπτικό brand-name και συνεχίζει κανονικότατα και του χρόνου, ακριβώς στην ίδια θέση και την ίδια ώρα”.

Read More

And More