Ελένη Τσολάκη: Έγινε κεντρικιά και το χαίρεται! Οι πρώτες δηλώσεις της για το “Slam”…

Ποιός είπε πως τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα; Αρκεί να έχεις υπομονή, επιμονή και θετική διάθεση. Αυτό ακριβώς έκανε και η Ελένη Τσολάκη τα τελευταία τέσσερα χρόνια, περιμένοντας καρτερικά την στιγμή που θα ερχόταν και θα βαπτιζόταν “κεντρτικιά” και στην τηλεοπτική πιάτσα της Αθήνας.

Βλέπεις, λατρεμένη η Ελένη κατέβηκε με φόρα από την Θεσσαλονίκη πριν από περίπου πέντε χρόνια κι από… πουλέν του καναλιού που έσπευσε να την πάρει με μεταγραφή από την συμπρωτεύουσα, μεταμορφώθηκε σε… αουτσάιντερ. Αποτέλεσμα; Οι μέρες, οι εβδομάδες, οι μήνες και οι σεζόν περνούσαν, με την νεαρή παρουσιάστρια να μην γίνεται κεντρικιά, αλλά να βλέπει τον εαυτό της απλά να… πλαισιώνει την Σταματίνα Τσιμτσιλή, προσπαθώντας να μας πείσει πως ζει τηλεοπτικές “Happy Days”!

Το πλήρωμα του χρόνου ,όμως, έφτασε και το όνειρο έμελλε να γίνει φέτος πραγματικότητα μιας και όπως σου έχω ξανά γράψει, επιτέλους χρίζεται “κεντρικιά” την σεζόν 2017-2018, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του καθημερινού, ολοκαίνουργιου τηλεπαιχνιδιού του καναλιού ,”Slam”.

‘Έτσι, αν και καλοκαιράκι, άρχισε από τώρα η εντατική προώθηση του συγκεκριμένου τηλεοπτικού εγχειρήματος προς τα Μέσα, με την Ελένη να κάνει τις πρώτες της δηλώσεις!

“Είναι ένα πολύ γρήγορο, εύκολο διασκεδαστικό παιχνίδι, που δεν βασίζεται ιδιαίτερα στις γνώσεις αλλά στην ευστροφία και στον τρόπο, που δίνει ο παίκτης τις σωστές απαντήσεις. Οι παίκτες είναι τρεις. Οι γύροι είναι τρεις. Ένας είναι ο νικητής κάθε φορά”, δηλώνει χαρακτηριστικά στον “Τηλεθεατή” και σπεύδει να συμπληρώσει:
«Ξεκίνησε από την Γαλλία εδώ και μια δεκαετία. Παίζεται μέχρι σήμερα, με τον ίδιο παρουσιαστή και με φανατικό κοινό. Απήχηση όμως έχει και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί και στην Ελλάδα».
– Η εποχή θέλει τηλεπαιχνίδια;
– Νομίζω ότι στις ημέρες μας, που είμαστε κουρασμένοι από την καθημερινότητα και τις πολιτικές εξελίξεις, θέλει ο θεατής μια ευχάριστη στιγμή που θα τον κάνει να ξεχαστεί και να χαλαρώσει. Ως παίκτες το κίνητρο είναι μεγαλύτερο. Είναι τα δώρα και το οικονομικό έπαθλο…

Read More

And More