Ελένη Τσολάκη: Στον Alpha… “χτίζουν” με αγωνία την νέα κεντρικιά τους!

Το νέο τηλεοπτικό στοίχημα που βάζουν οι άνθρωποι του Alpha για φέτος, ακούει στο όνομα Ελένη Τσολάκη! Ναί, οι της Κάντζας την πήραν την μεγάλη και γενναία απόφαση να χρίσουν “κεντρικιά” την μέχρι πρότινος πανελίστρια της Σταματίνας Τσιμτσιλή και όπως καταλαβαίνεις λατρεμένη, θα κάνουν τα πάντα, προκειμένου να δικαιωθούν γι ΄αυτή την απόφασή τους.

Αποτέλεσμα; Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στην Ελένη, προκειμένου το “κορίτσι του καιρού”, να τα καταφέρει και να μεταμορφωθεί σιγά-σιγά σε βασική παρουσιάστρια της πρώτης γραμμής. Άλλωστε, περιθώρια για άλλα λάθη δεν υπάρχουν.

Η Ελένη κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη και η πρώτη της τηλεοπτική απόπειρα με τους “ΠΑΙΔΕΣ”, δεν της βγήκε. ‘Ετσι, αν θέλει να κάνει καριέρα σαν πρώτο βιολί θα πρέπει φέτος τον χειμώνα με το “Slam”, να αποδείξει στους ανθρώπους του Alpha και κυρίως στους τηλεθεατές ότι μπορεί…

Και για να καταλάβεις λατρεμένη για το τι εγρασίες εκ… θεμελίων έχουτν ξεκινήσει προκειμένου η Ελένη να “χτιστεί” και να “στηθεί” πλέον ως βασική παρουσιάστρια, έπιασαν οι κεραίες μου πως υπήρξαν άνθρωποι που της συνέστησαν να αλλάξει μέχρι και… στυλίστα!!!

Ναί, ναί μάλιστα, μέχρι και στυλίστα, έτσι ώστε η αλλαγή της να είναι και… ουσιαστική, αλλά τραυτόχρονα και να… φαίνεται. Όσο για το τι έκανε η Ελένη; Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μου, όντως είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγή στυλίστα, γιατί όπως και να το κάνουμε η τηλεόραση πάνω απ ΄ όλα και πρώτα απ ΄όλα είναι εικόνα. Κι αν είσαι νέα, ωραία και… wonna be κεντρικιά, αυτό είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί.

Άλλωστε το ότι η εικόνα είναι ίση με χίλιες λέξεις και μπορεί ποικιλοτρόπως να σου φανεί χρήσιμη, είναι κάτι που το γνώριζε μέχρι και ο αθάνατος Καραγκιόζης, γι ΄αυτό τάιζε την… γούνα του!

Εμ, τι νομίζεις λατρεμένη; Δεν έχουν προβλήματα οι… εκκολαπτόμενες κεντρικιές;

Read More

And More